Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, December 07, 2012

Terima Kasih Kak Tini

Assalamualaikum & Salam Jumaat


Alhamdulillah, bertambah lagi koleksi FM dahku ni..Best sangat bila dapat FM drp Umialya iaitu pemilik blog Diari Hidupku yang lebih mesra disapa Kak Tini..

Actually. FM ni M dapat melalui Mini GA kat blog Kak Tini selepas dipilih oleh Abg Random tapi disebabkan M terskip nk baca entry tu sb masa tu M asyik balik umah MIL ja, so nama pemenang baru diumumkan..hu hu.. Memang sedih gak la ingatkan dah xda rezeki..

Alhamdulillah ada gak rezeki M walaupun Kak Tini dah umumkan pemenang baru tapi disebabkan ada satu lg FM yg x dituntut ia akhirnya milik dahku...Baik hati sungguh kak Tini..



Tengok la FM dr Cameron Highlands tu..cantik kan..Bukan tu saja ada Keychain plak satu.. Mcm biasa la Khalish punya la kan..Bila dia nampak ja Keychain tu terus selit kat jari dan bawak lari..ha ha takut Ibu amik la konon..



Hi hi dah selamat tepek kat peti sejuk umah ku..Perasan tak starfish Khalish dah xda..Biasa la kan sat amik buat main2 sat lekat plak kat peti sejuk.. Bebudak camtu la..ikut suka dia ja..ha ha..

Anyway Tq so much ye Kak Tini...

Jom kenal2 ngan Umialya @ Kak Tini di http://mimialya1.blogspot.com/

Wassalam

P/s: Ada sesapa yang nak exchange FM ngan M tak?

59 jejari yang tajam menaip:

dya bunga said...

comellah keychain tu

umialya said...

banyaknya FM

Lelaki Ini said...

byknye koleksi!

Lelaki Ini said...

byknye koleksi!

Jemari_Suri said...

tahniah M...hurmm js takde plak nk exchange ngan M...^^
tp keychain aritu ada la...hikhik

Chic Na said...

nak penuh dah tu fridge akak. huhu..

miz ruha said...

bertuah kak M...
buat koleksi kat peti sejuk memang cantik... ^_^

Fendy said...

sekalung tahniah..hehe

Ibu Lala said...

Hi hi hi...x pernah lagi dapat hadiah fm. Hu hu hu. Nak jugak...

Kesuma Angsana said...

lama x menyinggah kat sini

tirahzairi said...

tahniah taniah :)

tirahzairi said...

:)

adyna said...

wah best nye m dapat fm ;)

QasehnyaRania said...

byknya
done hotlink :D

eita said...

comel...tahniah ...

waaa..penuh kat peti..

Norhaizan hakim said...

posman tu tak pelik ke dengan nama penerimanya..si matatajam...

shasha yacob said...

hamboii, banyaknya FM kak M. hihi nak exchange pun saya xdapat belajor lagi nih. hiihi

shasha yacob said...

hamboii, banyaknya FM kak M. hihi nak exchange pun saya xdapat belajor lagi nih. hiihi

drzirakudo said...

fuyyoooo byk nye kt peti ais dy haha

baby comel said...

Wah, sonoknye kak M dapat hadiah lagi.. pewitttt :) Tahniah kak M

intanfirdaus247 said...

Tahniah M!! memang M sangat bertuah..:)

izan mama mia said...

cantik fm...

are_lin@yu said...

cantiknya k.m...tahniah tau..

hazwan hairy said...

wah tahniah akak...dh byk koleksi kan..

Si Matatajam said...

@Norhaizan hakim: ha ha En. posmen dah kenal la ngan Si Matatajam ni.. Hik hik hik..

cheeze maz said...

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Remy hazza said...

wah...tahniah.... nak lawan remy ye....... he3..sampai dah penuh sebelah freeze.....

cerita best said...

wauuu byk nya nk 1 blh

umialya said...

@Norhaizan hakim

mula2 was2 gak nak guna nama ni tp M yg berikn data2 gini, kira ON jelah..

mia izzati said...

tahniahh bertambah2 koleksi ek..

Si Matatajam said...

@umialya: ha ha ya ka Kak Tini risau..hi hi..buat masa ni Ahamdulillah semua posmen dah kenal ngan M aka Si Matatajam.

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah2...syok betul dapat hadiah kan...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza suka juga simpan benda2 ni. fridge magnet. thumb up.

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kak :)

shidaR said...

wahh penuh kak M nya koleksi hehe tahniah kak M :)

Anonymous said...

программа для раскрутки сайта
[url=http://topbase-xrumer.ru/prodvizhenie-saita-metodika.html]продвижение сайта методика[/url]
бесплатное продвижение сайта
[url=http://topbase-xrumer.ru/raskrutka-saita-rekomendacii.html]раскрутка сайта рекомендации[/url]
продвижение сайта бесплатно
[url=http://topbase-xrumer.ru/raskrutka-saita-v-poiskovikah-besplatno.html]раскрутка сайта в поисковиках бесплатно[/url]

boni kacak said...

sama2... hahahaha.. tiba2 je kan..hehehehe... tahniah ye...hehehe

Cik Yaya said...

keychain tu comel..strberi tu pon comel jgk..owh..yg tmpl kat frzer tu ea..untungla..da rezki dapat..hehe ^_^

ahsfantasy24 said...

hehhee..
best, dapat buah tangan.
tahniah :)

Nyue said...

banyak nye FM

Tihara said...

as salam

tahniah, alhamdulillah, seronoknya dah manyak koleksi :)

TiranaAduka said...

salam
Wah seronoknya..dpt present.hehe

aimaniman said...

Bestnya. Seronok tengok fm banyak cam tu..
Cuma kalau kat rumah akak x dapat la cam tu sebab anak2 jenis x tahan.. buat le apa cara utk ambil buat main...

ieda said...

tahniah MP..
cantikk
bertambah lah koleksi ye ;)

Eyriqazz said...

comel..sat lagi nak pi cameron highlands..kalau nak menang fridge magnet lagi,blela terjah blog saya

P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

lelamaisara said...

uittt..banyak fm akak m ni kan...

Cik Aini said...

wah..dah betambah koleksi nih..bestkan tambah2 kalo ada dr byk2 negeri :)

xpe2 nti ai kasi yg special nun jauh dr sana nun..hehehe

Cik Aini said...

kak M..
sj nk bg kak M jeles sat..hehehe
tgk jgn x tgk tau..ms ni ai x kenal kak M lagi.huhu

ni ai pnya FM :-
http://miszpinkies.blogspot.sg/2012/05/new-hobbies.html

E'in said...

wahhh murah rezeki akak....

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestny...banyak koleksi fM, x yah beli.jeles la..

Dayana Bahar said...

comeynya fm tu.. akak pun suka kumpul fm hehe

CeqGu said...

Hi M!.... 1 st time singgah sini..duk intai2 kat blog kak tini tup2 sampai ke sini:) Orang langkawi ka ?bestnya

Dunia Wilma said...

Tahniah Kak M ^_^
Banyaknya koleksi Kak M tu...

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya fm...tahniah..

Arina Shamsul said...

semakin hari semakin banyak la koleksi fm ko dear..tak rugi join segmen kan? :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tahniah kak..bertambahla koleksi FM akak kan..cantik FM akak tu hehe

Cik Nur said...

wahh..dapat FM..Asikkkk..!

Deqla manjew said...

bertambah2 FM m!! :)

9n0L4 said...

kat cameron pun punye lah byk FM. hehe.