Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 24, 2012

Review Pemenang Eca Year End Contest & Giveaway: Iyliana

Kali ni giliran pemenang ketiga Eca Year End Giveaway pula untuk direview..
Insan bertuah tu adalah Iyliana pemilik blog
v
v
http://makcikdomokun.blogspot.com/
Ni la header simple blog Iyliana aka Makcik Muda (MCM)


Separuh Face not TWO Face
Sebahagian wajah misteri pemilik blog
(Sori dik, akak kidnap pict ni w/o permission)


Iyliana mula berbelog pada 6 May 2012, kiranya baru lagi la dalam dunia blogging ni..Macam M gak la kan..So x dapat M nak ulas panjang2 lagi mengenai blog ni..Pemilik blog pun kurang interframe so x dapat la M nak cerita panjang2 pasal beliau yek.

Apa yang M suka pasal entry kat blog Iyliana ni, entrynya menarik disertai pict2 ohsem dan mudah dibaca..

Antara entry yang menambat hati M :


Kalau nak kenal Iyliana dengan lebih dekat lagi, cepat2 la terjah blog beliau yek. Just klik header @ pict beliau kat atas tu untuk ke blog Iyliana ^_^v

Wassalam

p/s: Alhamdulillah..selesai sudah tugas dahku..harap pemenang berpuas hati yek..Salah silap, M mohon ampun dan maaf bebanyak..

32 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

line tak laju ni..huhu..so nnt baru jenguk dia

Riedaffya ibrahim said...

bole ku terjah nanti..

Deqla manjew said...

owhh... sape yg menang M review yer.. nk terjah la.. :)

Penyuluh Perikanan said...

kunjungan dari negeri seberang sobat

Tihara said...

menarik blog sia nanti nak pegi terjah :)

Cik Nur said...

Tahiah buat dia...

Cikgu Ma said...

tahniah kepada semua pemenang.. ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat bersegmen yer..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum M...ramai juga dpt review dr M yer...tahniah2..:)

wan nurul hezrina said...

wahhhh..tahniah pada pemenang=)

miz ruha said...

tahniah buat iyliana... ^_^

are_lin@yu said...

jom terjah..hiihi

lelamaisara said...

ok ..nanti nak p terjah..:)

baby comel said...

Entri2 beliau byk berunsur kesihatan ye kak M :)
Sat nk jenguk sana

izan mama mia said...

:) terjah nnt

iyliana n. said...

hyee sis,thx sudi review blog sy :))

ieda said...

hurmm nanti akak nak terjah ! ;)

LYAfrina said...

tahniah

boni kacak said...

tahniah kepada pemenang.. :)

Nadia Elena said...

fuiyooo siapakah gadis misteri itu? kena siasat nehh.... =D

TiranaAduka said...

salam smt
Rajinnya..keep it up

-meeSUPERGIRL- said...

mcm pernah jejak je blogger tu .. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah....

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah buat makcik muda...

Myra Jay said...

Salam perkenalan ;)

intanfirdaus247 said...

M , m da macam juri x factor dah..heheh..tahniah kepada pemenang

nadia said...

nak terjah la nanti :)

kinara kinatara said...

huhu..okeyh akan kina terjah,...macam kiah propa..:)

huhu..

Cik Aini said...

tahniah :)

IntaNBerliaN said...

tahniah dkt pemenang :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada masa boleh terjah nanti :-)

shasha yacob said...

wah nanti kita nak terjah dia hihi