Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, December 27, 2012

NgeDate Time


Hari ni my hubby x keja so, ambik kesempatan abis-abisan la nak dating sebelum pi gathering GSF kat Melaka.. Sebab M jauh, kena la bertolak awal walaupun gathering tu ari Sabtu. Jadi nak luangkan masa  ngan my Hubby sb dia tak ikut M pi Melaka tu..huk huk huk...

So, bila M balik nanti baru bleh balas jejak..Hope kengkawan tak kisah yek sebab x ziarah lagi blog hangpa ari ni...

Wassalam

56 jejari yang tajam menaip:

dya bunga said...

bestnya dpt g situ..:(

Tihara said...

M pi Melaka dengan sape?
take care M..happy gathering :)

Izzah Ismail said...

Nanti jangan lupa singgah blog izzah , heheheeh

Cik Ain said...

selamat mengedate hehehe..

are_lin@yu said...

k.m bertolak esok kan..ati2 ya..psan kt ai bwk keta elk2..t kita umpa kt melaka..hihi

aTieYusof Family said...

wah..bestnya buat gathering kt Melaka.. tempat hubby sy tu..hehe:)
moga semuanya berjalan dgn lancar...

CikZaniff said...

oppss..xmau kacau Mv ngedate la..hihi

syiela said...

moga selamat pi dan balik na

Cik Que said...

selamat ngedate kak M..^_____^

Mrs Velentine said...

selamat mengedate

Cik Nur said...

seronoknyaaaaaa...!!

Khalish ikut dak..?
hihihihi

Chic Na said...

selamat berdating. ;)

Deqla manjew said...

haha.. xpe2.. take ur time with ur hubby k..deqla pun terpksa tinggalkan suami jugak nnti..so, nk kena bermanje jugak la ni..hihihi

Riedaffya ibrahim said...

camat berdate ye..

kinara kinatara said...

huhu..amboi...ngedate ya..hehe..xpe2..kmi paham:)

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat bercuti yer...:)

Nisah Idham said...

pegi melaka ??
nisah nak ikut jugak !!! (^_~)


>> Kak M, kedai tom yam tu namanya : Veena Seafood, depan Maxis Centre & Pustaka Maju.. kedai nye terceruk sikit...

aku HaniAsyira said...

baik2 jalan ei kak.. =)

nanieybarnieylurviey said...

Heeeee paham.. :) apapun selamat mengedate kak M :)

the malay male said...

utamakan yg utama :-)

redza said...

selamat mengedate

shidaR said...

wahhh syokk nya nk pi gath :)

mia izzati said...

selamat bergathering la ye...

Hatimi Tahirruddin said...

wah seronok la berdating...hehe semoga selamat sampai ke melaka...

Khairun Solehah said...

dating jgn x dating.. haha

Jemarisuri said...

kisah2..haha..
hepi holiday M..

lelamaisara said...

SUH AI BAWAK KETA BAIK2 KAK

drzirakudo said...

slamat pergi ke mane2..hehe

Deq's Qienz said...

aloloo compom jrg bpisah nih kan..so sweet. bila dh bjauahan rindu mula terasa la.hihi

shasha yacob said...

semtias a terjah ke sini hihihi

MystoryPic said...

semoga selamat perjalanan M pergi dan balik

CeqGu said...

Selamat berdating m :)

etuza said...

semoga selamat pergi dan kembali ..sampaikan kirim salam kepada semua, sebut ja pemilik laman Pesona etuza dan isteri. tq

QasehnyaRania said...

mesti best kan..
:D

TiranaAduka said...

salam sm
Haruslah.,,'

izan mama mia said...

tak sabar nak tgk gambar kat melaka nnt

shasha yacob said...

Kak M mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

adyna said...

Sama dgn membe g family day dkt melaka

nik ros said...

seronoknya. have fun

Hans said...

selamat bercuti :-)

-meeSUPERGIRL- said...

amboiiii ;)

boni kacak said...

berhati-hati di dalam perjalanan tau :)

Misz Mieza said...

Selamat bergathering M! ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa dating yer..

nadia said...

bestnyaaaaaaaaaaa

eita said...

dating dgn suami xpe..

mga2 selmat perjlanan

Dayana Bahar said...

hehe dating jgn tak dating tau..

IntaNBerliaN said...

ooo nk g jumpa gsf yer... bestnya...

IntaNBerliaN said...

ooo nk g jumpa gsf yer... bestnya...

Mrs Velentine said...

dah selamat kembali ke Rumah tercinta kan..hehe

Cik Aini said...

selamat sudah perjalanan kita kan kak..hepi sgt dapat berjumpa ramai2 mcm tu..plg x lupa bila msg2 dah nangis ngalahkan khalish plak dlm keta ms nk balik tu.hahahha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak mmg ngedate sakan la ni hihihi...khalish cmna dh ok belom demam tu

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah ngedate kt mane tu =) so sweet

Yana Libra said...

seronok akak ye..huhu~ :)

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya dpt jumpa blogger hehe

9n0L4 said...

bile la nak abis bw entri m yg tertunggak ni. huhu. busy benor ni. :)