Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 03, 2012

Cenderahati Daripada Mrs. Rongoks

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah 


Sebenaqnya M dah lama dapat hadiah ni tapi M terlupa nak up entry..
Lepas terbaca kat blog kengkawan blogger yang dapat gak, baru la M teringat pict yang dah snap tapi tak buat entry lagi..hu hu.. Sori yek Ika @ Mrs. Rongoks..

Cer tengok apa yang M dapat sebagai Top Commenter blog Mrs Rongoks 
v
v
v


Bookmark dan Pocket Kalendar yang ekslusif  gitu..

Penanda buku tu bleh letak kat Novel dan kalendar tu dah selamat M simpan kat dalam my purse..Alhamdulillah... Seronok sangat bila kengkawan ni bagi hadiah kat kita..Bleh wat kenangan untuk tatapan anak cucu cicit piut M nanti..


45 jejari yang tajam menaip:

sHaRiNa eLyaNa said...

comeynya hhehe

are_lin@yu said...

itula ayu pn dapat..rjin ika kan..hehe

Fendy said...

seronoknya....bole la letak kat mana2 dinding rumah

intanfirdaus247 said...

Wah tahniah M...ala, kiter nya adiah x sampai lagi..:( ni silap kak intan ler n.:(

Norhaizan hakim said...

Mtjm memang rajin mengomen...dan inilah balasannya...jangan lupa ke blog saya juga!

mselim3 said...

bestnya dapat hadiah daripada member blog kan...hehe...tahniah,

mselim3

mselim3 said...

bestnya dapat hadiah daripada member blog kan...hehe...tahniah,

mselim3

Tihara said...

as salam

best kan dapat cenderahati cute dari ika:)

Ayumi Comot said...

bestnyer.....comel lak tu...nnt nak terjah la mrs rongok tu:)

Nyue said...

nyue pon ad dapat..xsempat nk buat e3..lagipun..xde snap pix..huhuhu....

mmg cute kan akk...hehehe

Che Rosliza Che mat said...

tahniah mai..

Deqla manjew said...

deqla pun dpt..tp lom up entri lg...asik2 lupo nk snap.. huhu

izan mama mia said...

hadiah kita sama..hii

Myra Jay said...

Tahniah ye :D
Rezeki bila kita berblog ni kan :D

Ina Ania said...

hai, ina sedang mencari sponsor untuk giveaway akan datang. mungkin anda mahu? :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/mencari-sponsor-untuk-giveaway.html

Cik Nur said...

wahh..comei2.. :)

Dunia Wilma said...

Tahniah Kak M :-)

QasehnyaRania said...

dapat juga..
tahniah buat M

M terjah blog kak atie:D
su beli dgn dia RM 135..termasuk postage.

QasehnyaRania said...

dapat juga..
tahniah buat M

M terjah blog kak atie:D
su beli dgn dia RM 135..termasuk postage.

Mrs Velentine said...

yeah..MV pun dpt..hehe

Mrs Velentine said...

yeah..MV pun dpt..hehe

Cik Rongoks Ika said...

thanks utk entry nie . hikss

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah besnyer dpt adiah=)

Riedaffya ibrahim said...

cantik..byk faedah benda tu..

Mimie said...

tahniah

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cinta Misteri said...

Wah, dh dpt calender 2013 tuew

syiela said...

tahniah.. cantik

zila norazila said...

salam kenal M..tahniah :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah..
cantik potret calender tu (",)

Arina Shamsul said...

comel :) tahniah dear :)

Dayana Bahar said...

murah rezeki .... :)))

Nisah Idham said...

cantik lah !!
nisah tumpang suke jugak :)

#JemahAwesome said...

Hi,jom join giveaway ni -> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

Semua hadiah awesome! :B

Chic Na said...

tetiba teringat. cikna pun blum update. huhu..

Yana Libra said...

comel hadiah tu~ :)

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah Kak M...

eita said...

comel nyer..best lah dapat kalendar

Shasha Yacob said...

wah tahniah kak M. hihi beruah sungguh, :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak..bestnyerrr hehe..murah rezeki

Deq's Qienz said...

kak m pon dapat..td ke blog deqla n ayu pon dapat juga.ermmm..

IntaNBerliaN said...

tahniah m :-)

lelamaisara said...

bestnye dapat adiah..dah lame sangat saya tak terjah blog mr & mrs rongoks tu...

9n0L4 said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa. ramai betul yg dpt. deqla dpt, ayu pun dpt. kak tiha juge dpt. :)

Cik Aini said...

comeiinya..
tahniah kak m :)