Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 31, 2012

Pengumuman Pengunjung Setia My Blog


Alhamdulillah akhirnya M selamat tiba kat my umah lepas berjimba ria ngan GSFians di Melaka pada hari Sabtu & Ahad semalam...Memang best sesangat bila dapat jumpa depa semua.

Tapi M bukan nak cerita pasai gathering tu lagi tau kali ni. M nak buat pengumuman pasai mereka2 yang setia mengunjungi blog M dan sudi komen kat entry M yg tak seberapa selama ni..

M nak cari 5 orang pengomen yang paling top kat blog M dalam tahun ni. M akan umumkan nama mereka yang RAJIN tu pada 1 Januari 2013... Dan yang pastinya ada cenderahati istimewa untuk mereka2 ituuuuuuuuuu (^_^)v

Wassalam


p/s: Rajin2 la singgah dan komen kalau nak cenderahati dari Langkawi yek...Adoiii banyaknya hutang BW sepanjang 4 hari tak berbelog ni.. Nanti M jogging pelan2 pi kat banglo hangpa na... 

32 jejari yang tajam menaip:

boni kacak said...

wah..menarik ni...hehehehe.. tak sabar nak tgk sapa pemenang tu.hehehehe

MystoryPic said...

wow cenderahati dari Langkawi.... DAIM eh???

Deqla manjew said...

alhamdulillah.. gathering berjln ngan lncr.. wlupun ada tragedi yg tak disangka berlaku..huhu..yg pahit jadi manis krn pertemuan GSFian ni..kan?kan? wahh...dpt souvenir.. inshaAllah nk jadi pengomen tegar blog ni la.. :)

umialya said...

Pastinya nama akak tiada di dalam senarai

izan mama mia said...

wah dh balik dh langkawi..best ler tu berjimba jimba

CeqGu said...

Hurmmm tau dah hadiah tu bukan cikgu punya hihi

Farisha Lyssa Farish said...

kena komen & lawat byk2 ni

eita said...

samalah mcm ita..hutang bw.bertimbun..bestnyer leh jupe realiti...

Dayana Bahar said...

Menarik pengumuman tu.. hehe siapakah pemenangnya.. jeng jeng

Cik Ain said...

besz nye sis dpt berjimba jimba ..awwww jeles nih kuek kuek kuek..

Nisah Idham said...

confirm bukan nisah :(
tahun depan buat la lagi yee hehhe

Encik H said...

nak teka boleh? hahaha..

cik nur
chic na
deqla
intan berlian
9n0L4

kot la..agaknya..:D

Intan Akma said...

best nyer...sapala yang menang tu kan?

Nyue said...

best sgt dapat jumpe akk M N khalish...hehehe..akk demam khalish cmnr? demam rindu ayahnya tu kan..ehehhe


xsabar tgk sapa yg bertuah...hehehe

are_lin@yu said...

hehe sok dapat tgk pemenang nya..hihi..k.M rindu k.M dgn khalish!!!jom pusing masa balik.hihi

ct kektus said...

kite nak cokelat. *tetiba*. hehehee

Tihara said...

wahh seronoknya gathering2 gitu..tak sabo nk tgk gambar n bc cerita ttg tu ..
bestnya dapat cenderahati :)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk bkal pemenang...

QasehnyaRania said...

haa ..cepat2 upload tau ;)

siapa kah mereka yg bertuah itu ;)

Mrs Velentine said...

best kan gathering GSF...huhu...jealous di hati..wakakaka...

Cik Nur said...

sapelah yg bertuah tu....

samalah kak..banyak juga hutang dengan blog ni...

sama2 kita jogging eh kak..hehehehe...

Cik Aini said...

amboiiii
dan lagi update baru smp pun no..dasyatttt..hihihi

erkk..nama ai tersenarai x?hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah best ni..saper la yg bertuah tu kan heeheee

Hatimi Tahirruddin said...

wah...bertuah la mereka...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh nak adiah jugak=)

nanieybarnieylurviey said...

Thniah la sapa yg menang tu ;) esok la kan leh tau sapa tu ;)

Yana Libra said...

tahniah pd yg terpilih tu..hehe~ :)

intanfirdaus247 said...

depa tu semua bertuah..:)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah !!!!! sha da tau hehe

fieda said...

tahniah pada mereka terpilih tu.

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah banyak2=)

9n0L4 said...

sape yg bertuah tu yeeeeeee. hee.