Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 15, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza


Klik Banner untuk join dan maklumat lanjut mengenai Segmen ni ok ^_^
v
v
v



Hadiah Super Ohsemmmm Dari Leeza
  • Tempat pertama : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') berserta frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat kedua : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat ketiga : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain dan blog review oleh santai leeza.
  • Saguhati : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame.
  • Jumlah penerima saguhati seramai 10 orang.
  • ** Boarding Pass Santai Leeza dot com hanyalah rekaan semata dan sebagai tanda kenangan serta penghargaan terhadap bloggger. 
*Wassalam*

p/s: Wish me luck ^_^v



38 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

gud luck sis! :D

hazwan hairy said...

wahh gudluck....nk join lah ..

Cik Nur said...

semoga berjaya kak m... :)

intanfirdaus247 said...

M, selamat ptg..kak intan wish good luck ...:)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

Cik Aini said...

join jgn x join..
gud luck kak :)

Eedi Aziz said...

thumbs up!!!

merpatisejoli45 said...

gud luck awk! :)
jmput la dtg lawat blog saya ye ada info fotografi n kish hdup sy.hehe. done folow u. ^_^

IntaNBerliaN said...

good luck M :-)

IntaNBerliaN said...

done takasima n hotlink

Dunia Wilma said...

Good luck Sis ^_^

shasha yacob said...

nak join lah. nak bagi sokongna sikit hiihi

Mas Zull said...

Assalamualaikum M....best juga segmen ni kalau ada masa nak juga join....selamat bersegmen yer....:)

Makbed said...

good luck!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih awk.... sayang awk.

eita said...

gd luck

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen....

Mohd Lokman Bin Ramli said...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

menarik hdiahnya tu =) papepon gudluck k kak M =)

Tihara said...

good luck m! :)

Chic Na said...

good luck kak. :)

Mimie said...

selamat bersegmen

Mimie said...

selamat bersegmen

shidaR said...

gudluck kak M :)

greenSejukhati deBlog said...

hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

shuhadaothman said...

good luck kak M! :)

Yana Libra said...

good luck~~~ :D

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Deqla manjew said...

good luck...moga ada rezeki M ye. :)

Myra Jay said...

Good luck M :D

dya bunga said...

good luck

Mrs Velentine said...

good luck

Mrs Velentine said...

klik2 nuff..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak m :-)

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti......

ecah said...

salam.. kita dari segmen yang sama,..dtg follow sini.. jemput singgah blog ecah pula.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen 1st ecah juga.. jom share ur memori.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html