Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 31, 2012

Khalish & Hit The Mole

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah 

Ingat lagi tak benda alah kat bawah ni? Alaaaa M ada wat entry kat SINI


Ni la permainan Hit The Mole...Game yang ketuk2 natang yang suka buat lubang kat dalam tanah tu..  Sebenaqnya game ni Khalish sambaq masa M busy buat urusan kat bank minggu lepas..Berpindah la seploh hengget dari wallet Abah Khalish kepada tangan tokey kedai yang tersengih sonok sebab Khalish dah tambahkan sumber pendapatan di hari tu..


Tengok la aksi Khalish yang khusyuk &  hepi tak hengat masa main game tu..ghenyeh sakan dia..Happy la sebab berjaya ketuk kepala2 natang tu..Dannn, 'happy' la Abah Khalish sebab Khalish dah berjaya susutkan jumlah kepingan bernilai dalam wallet dia.hu hu hu..

Nanti M story2 pasai ngedate ari tu plak yek...

*Wassalam*

p/s: Tak sabaq nak tunggu Big Boss & kengkawan GSF up entry pasai gathering kat Melaka tu

30 jejari yang tajam menaip:

hazwan hairy said...

main cmna ek bnda tu?tgk pnya tgk xtau g..haha

Tihara said...

wahh hepinya kalish dengan menan baru dia.. :)

Deqla manjew said...

kemain khalish main game tu eh..so, camne khalish skng?ok dak? kesian dia..kesian kat M jugak sbb x dpt dgr suara deqla yg sumbang mambang ni.. hahahha..ralat ka???

QasehnyaRania said...

hehe..
cepat la upload m:D

borong apa p melaka ?

Mrs Velentine said...

ni kalau anak2 MV nampak mesti nak juga

Mrs Velentine said...

ni kalau anak2 MV nampak mesti nak juga

Nyue said...

gembira nya khalish time main...kalu khalish sihat je time mgdate tu ag best..nasib nyue check pic dlm kamera ad gambar nyue bersama khalish...hehehe...ad jugak kenangan kami bersama...hehehehe....

Cik Ain said...

bende ape la tu sis ahahhaa..ain xpenah main pun huhu..amboii focus wo0o time main hak3..

Cik Nur said...

oo..kira menda tu main picit2 eh kak..hihihi...

aduiii..hihihi

Riedaffya ibrahim said...

kusyuk khalish main ye m...sian lagi papanya hilang not merah dari sakunya..

Cik Aini said...

hihihi
Khalish yg cakap x benti..aduii,aduii,aduiiiiii....
rindu sama itu budak tau :)

Misz Mieza said...

Dulu selalu jumpa game cani kat tempat2 game dalam shopping mall.. Pastu kat funfair.. Skang siap ada version min dah ye.. =)

ct kektus said...

Budak kecil mana tak suka dapat mainan. Hehee

deq's qienz said...

ader jual juga ek menda nih..qhayra sllu main kat supermarket saja..beli token then main..dq xtau pulok ada jual menda nih..hehee

❤Kamsiah❤ said...

hehe..main sampai lebam...

Nisah Idham said...

kecik je menda tu.. ingatkan besar hehhe. bijak khalish ye.. sekali sekala kan.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

khalish comey...khalish comey..kak m geram wani tgk keletah khalish hr tu.manja gak dia hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

khalish comey khalish comey....kak m geram wani tgk keletah khalish hr tu...manja gak dia hehehe

Cikgu Ma said...

cute jerr main..hehe

Hatimi Tahirruddin said...

ooh kecik je...masa tgk dalam gambar WW tu ingatkan besar...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

seronoklah khalish main game tu ye

nanieybarnieylurviey said...

Khalish expression.... Puas hati dpt ketuk2 :) heee.. Kak M xup entri lgi ke pasal gathering tu?

Yana Libra said...

comel je mainan tu..hehe..dulu masa main besar kto mole dia..pastu ada alat untuk ketuk2 lagi kan? huhu~

nik ros said...

budak2 kalau main games mmg happy la kan :)

Si Matatajam said...

Khalish dah ok..Kempunan M nak dengaq suara Deqla karok

intanfirdaus247 said...

khalish kerenyeh sakan tu..hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

update da skg ni permainan dorg kak..hehe dlu2 xdanya men cmni hehe

fieda said...

budak2 kalau part main game mmg seronok sgt..

wan nurul hezrina abd halim said...

unik2 mainan khalish..tegk dia kemain fokus lagi

9n0L4 said...

byknyeeeeee toys die. mesti ade berkotak kotak ni. :)