Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, December 21, 2012

Beli Secara On9 Lagi

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah (^_^)


Mai M nak Cerita kat hangpa, M ni Rajin gak la beli barang secara online ni.. Macam2 jenis M dah beli antaranya cekelat, tudung, beg, Kain pasang, baju, pisau pun ada tau dan macam2 lagi la..

 Dan yang terkini, M ada beli inner neck ala2 ninja gitu dari blogger Kina.. Bukannya kat Langkawi ni takdak benda alah ni tau, tapi sebab nak support bisnes kengkawan ni..

Ahamdulillah petang semalam Mr.Pos Laju dah antaq barang tu..Cer tengok..M pilih warna hitam sebab bleh join ngan shawl pelbagai warna..


Ni la rupanya tudung inner neck tu..
&
Yang buat dahku terharu, Kina siap sertakan cenderahati lagi untuk M.. 

Keychain felt craft siap ada huruf  K.M..stand for Kak M la tu..Sukanya..sukanya..sukanya...Sayang Kina sangat2..


So sesapa yang nak beli tudung atau barangan felt craft ngan Kina bleh la terjah

Blog Kina

Kina Felt Craft


*Wassalam*


Published with Blogger-droid v2.0.9

23 jejari yang tajam menaip:

Misz Mieza said...

MM pernah beli inner neck cani dulu.. Tapi bukan secara online la.. Beli offline.. hehe.. Tapi macam tak reti pulak nak pakai.. Asik terkeluar2 je anka rambut.. Tak terletak & terbentuk elok macam orang lain pakai.. Ke muka den kecik sangat.. Haih~~

Kesudahannya, simpan buat pekasam jelah.. Ngehehehe~~

Nyue said...

nyue pon suka membeli on9...hehehe... tp tu dlu la..skang kurang dh...

izan mama mia said...

oo..beli kat kina rupanya

Mrs Velentine said...

nnt menjenguk2 kat blog kina

Nisah Idham said...

entri ni memang menarik..
memandangkan gaji pun dah ade,.. maka bolehlah nisah terjah ke sana.. hehe thanks kak M

intanfirdaus247 said...

wah..ni tudung ninja kan m...

Ieta Mat Sa'ad said...

WA... boleh mencuba ni... :)

IntaNBerliaN said...

cantik.. a'aa wane itam leh match dgn semua...

Princess Syazliyana said...

cantiknya :D

Deqla manjew said...

wahh... beli 1 free 1 yg lain eh...hihi...untungnya.. :)

C'Jai said...

best M..beli tudung dapat keychain...

Chic Na said...

rajinnya kina siap letak nama lagi. :)

Dayana Bahar said...

wah.. menarik tu... nanti nak jenguk gaklah produk kina

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah siap dapat felt craft lg..tahniah kak m...nk ushar gak la hihihi

Cik Aini said...

takutnya dh mcm ninja la kak..
nk pakai p ghatering eh.hehehe

wan nurul hezrina said...

Nurul bkenangk.nanti pm kt kina next week.

wan nurul hezrina said...

Btl kak m.kina nk wt topup wit blajarkn.nanti nk beli gk.eh akk beli pisau ape ek?ada ek jual?

Hatimi Tahirruddin said...

wah cayalah kina....siap bg hadiah lg tu...untung kak M...

nik ros said...

ade sstgh barang, nik pun suka beli online :)

dya bunga said...

last week dya baru beli tudung ninja..hihi

Cik Nur said...

Dulu..Nur mmg kaki shoping on9..
skarang kena kawall..huhhuhu

jaga2 nanti hilang neck ni, khalish pakai buat main ninja2..hihi

kinara kinatara said...

huhu..ini entry nya terharu daku..huhu..:)

hopew akak suka dengan inner 2..:)

thanks kak:)

shasha yacob said...

nanti saya nak buat page jual baarang jugak kak M, sudi sudi jengah lah ye hihi