Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 17, 2012

Award Dari Sahabat Jauh


Seperti biasa M akan membalas kunjungan setiap jejak yang ditinggalkan kat my blog ni.. Bila M terjah blog Penyuluh Perikanan yang selalu singgah kat my Blog ni, terharu sungguh bila M baca ENTRI ni.

Sungguh tak sangka, sahabat blogger dari Indonesia sudi memberikan award sebagai tanda persabatan Di alam maya ni.. Alhamdulillah...Makasih ya Sobat..


Moga ukhuwah kita semua sesama blogger berkekalan hingga hujung nyawa ^_^

*Wassalam*

33 jejari yang tajam menaip:

hazwan hairy said...

wahh dri indonesia tu....

syiela said...

jauhnya datang award ni.... untungnya M

Deqla manjew said...

wahhh.. dpt award dari negara seberang..tu la kan, jgn sbb bola pershbtn antara malaysian dan indonesian jadi terbatas.. :)

are_lin@yu said...

wahh k.m dapat award..tahniah!hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniahhh kak m..terbaekk la..dr indon lg tewww

Farra Izzaty said...

Jemput join (: Ada hadiah untuk peserta bertuah !
>> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Cik Aini said...

wah akak...sama mcm Nur lah.hihihi
x kira sejauh mn pun selagi berlandaskan keikhlasan pasti akan bkekalan kan.in shaa Allah :)

Remy hazza said...

sahabat diseberang lautan.....
best nyer kak..

Cikgu Ma said...

tahniah...moga ukhwah berpanjangan..saya jrang2 terjah blog dia..hihi

Cik Nur said...

wahh..hebatt ni..!

siap dapat award lagi dari blogger Indonesia..!

terbaiklah kak M ni.. :)

siapapun, kita serumpun...

tetap bersahabat sampai bila2.. :)

tahniah kak M....

Iezwa Wawa said...

Ditag http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

Kakzakie said...

Oh dapat dari teman dari seberang ye.

Mrs Velentine said...

wah jauh tue..

Mas Zull said...

assalamualaikum M...teman alam maya yg setia yer...:)

dya bunga said...

tahniah kak m

wan nurul hezrina said...

waaah rakan dai seberang?cayalah kak m..tahniah taw dapat award

Nisah Idham said...

Alhamdulillah..
semoha ukhwah kalian berpanjangan ye..

Cik Syida said...

selamat bersegmen :D

nanieybarnieylurviey said...

jauh tu... :) :)

Riedaffya ibrahim said...

tahniah,...dpt award lagi..

sHaRiNa eLyaNa said...

tag akak..mesti join tau
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/12/segmen-blogger-muslimah.html

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat award Sis ^_^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

moge ukhuwah berpanjangan kak M =)

shasha yacob said...

wah sobat dari indon ya. hihih

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...dapat hadiah dari oversea...hehe

Penyuluh Perikanan said...

Terima kasih telah menerima Award dari Indonesia, semoga ukhuwah persahabatan kita tetap terjalin dalam dunia maya sesama bloger antara indonesia dan Malaysia,
selamat dan sukses

IntaNBerliaN said...

tahniah m :-)

Chic Na said...

mmg jauh award tu dtg. tahniah kak. ;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...K.M dapat sahabat dari seberang

intanfirdaus247 said...

alhamdulillah..semoga berpanjangan..:)

Dayana Bahar said...

jauh bebenor tu....

Nurfara Hani said...

Tahniah la sis.. Dari jauh tu.

9n0L4 said...

jauh nye bw. hehe. siap dapat awards lagi tu.