Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, December 11, 2012

Berinai Sakan La Lepas ni

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Teruja sangat bila M bukak sampul surat semalam ada special gift dari member GSF..hadiah Kali ni special sangat sebab nun jauh dari bumi Mekah..

Terima kasih yang tak terhingga pada Kak Niena pemilik blog Cinta Itu Misteri sebab sudi bagi hadiah ni kat diri dahku ini..Ramai rakan GSF yang dapat rasanya.. Bertuah M jadi GSFian. 


Tu la henna dr Mekah

Nota indah dari Kak Niena
M pun sayang kak Niena..Mmmuahhhh ^_^

Jom terjah blog kak Niena di http://cintaitumisteri.blogspot.com/


Wassalam

p/s: Lepas ni bleh la berinai sakan secara berjemaah bak kata kak Niena..hi hi


53 jejari yang tajam menaip:

\\ Izzah // said...

Wah bestnya dapat inai dari Mekah . Org kate inai Mekah merah terang warnanyaa , ^__^

QasehnyaRania said...

wah bestnya...ni yang nak berinai ni ;D
jgn lupe dah pakai tepek gambaq tau ;D

\\ Izzah // said...

Tag : http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/segmen-time-segmen-cikmun-domain-free.html

dya bunga said...

dya bgi mama dya..hihih

Fatin Zaini said...

waaah dapat berinai.. bestnyaa.. :)

fatin dtg baca sini, dan follow.

www.fatinzaini.com

ros_reeza said...

wahh tahniah :) berseri la lepas ni, ada inai di jari :) hihihi

Mrs Velentine said...

wah inai...MV dh lama tak pakai..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

nak jugakk .. tahniah kak :)

mia izzati said...

lepas ni leh le gogle corak inai hehe

Chic Na said...

wahhh semua berinai la lepas ni ye. semalam dah tgk nur berinai. huhu..

intanfirdaus247 said...

Salam M!! ingat M x update entry hari ini..tertunggu2 jugak akak..wah sakan lepas ni..jadi pengantin seketika..uiks..hehe

Nyue said...

yupp akk..nyue pon baru dapat...boleh kita berinai..ehehehee

lelamaisara said...

tula sakan berinai ni..alesya hari2 nak berinai tau...a haa

hananhadila said...

untungnyee dapat inai mekah marii :D

Cho Zila said...

sukanyer.. td baca blog nuyui diapun berinai.. bikin akak gak rasa nak berinai.. kebetulan dua tiga harini memang der hati gak nak berinai sebab tengok gambar lama tangan berinai..

Cik Nur said...

cantik tau kaler dia..
kalau di tangan akak lagi cantik..
sbb akak putih... :)

Mimie said...

best la dpt inai dr mekah

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh berinai jgn xberinai =)

CikZaniff said...

mnx inai sikit..pos pakai feri ..hihi

Deq's Qienz said...

dq pon dapat jugakk..hehee

Sue-Rya Qistina said...

mak abah belikan inai kt makkah aritu pun x pakai2 lagi. hehehe

Riedaffya ibrahim said...

wah..berinai sakan le ye..

Si Matatajam said...

@intanfirdaus247: bz ngan keja kat umah ni kak Intan..tu yg lambat hapdet ni..Bertuahnya M Ada pembaca setia kat my blog..hik hik hik..

baby comel said...

Kak M, nk jgk pakai inai :)

intanfirdaus247 said...

Akak x beli kat mana yang..akak tolong kawan jual..:) nak beli boleh ler mengorder kat akak …khalish buat apa tu? Hari ni dia makan apa?

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki m n ahli2 gsf :-)

Mayang ABDUL RAZAK said...

BESNYER m .. NAK GAK BLEH .. AKAK TAG M KAT SINI EKK http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/12/segment-bloglist-pokok-manggis-depan.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha jom la berinai ramai2..bukan senang kot nak berinang ramai2 hehehe....tumpang musim org kawen ni muahahahaha

etuza said...

taka apa lah semua dapat hadiah tahniah semua ...biasalah wanita sukakan hadiah2 ni..

sal said...

sesekali memeriahkn kuku..cantik warna inai..

fandyzblog said...

Hmm layanz .. :D

Ummiarissa Mahdi said...

cuti sekolah ni kalau anak2 jumpa inai...mesti sibuk suh pakaikan...mujur tak jumpa lagi...

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer.. KA singgah baca dlm bercuti2 mesia hehehe

miz ruha said...

Wah dapat inai lah... berinai sakan lah nanti...
Maaf kak M xleh nak cubit nuff...

Penyuluh Perikanan said...

wah mantap juga dapat inai dari bumi mekah nan jauh, selamat dan sukses yah

ieda said...

aah tahniah .. lepas nie leh berjemaah .. semua merah2 di jari ;)

ieda said...

aah tahniah .. lepas nie leh berjemaah .. semua merah2 di jari ;)

Remy hazza said...

best nyer.... hadiah dari mekah...... jauh tu..... kena start malam berinai ler......

LYAfrina said...

LYa n asya pon dh berinai td.. asya la pling trruja..sbb ni 1st time dia pakai inai.. asyik x nak tdo.. sbb tkut inai dia hilang.. hehe

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah2...special betul hadiahnya...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah...
saya pon ada dapat inai dari tanah suci, tp x sama (",)

Dayana Bahar said...

Dah pakai tiga jari dah hihi

ieedaz @ mama_isha said...

wah seronoknyer dapat ole2.. inai dari mekah mmg bestkan..pasni mesti sikecik tu pun nk berinai jugak..hehe

Cinta Misteri said...

Thanks M coz sudi up n3 inai ni. Thanks juga coz terima dgn hati pmberian kecil tu. Jom main perantin2.

Arina Shamsul said...

Oo..patutla.jari dah merah berseri ye dear..hehehe.

Deqla manjew said...

ramai yg dpt eh? deqla x dpt pun..huhu

kinara kinatara said...

kina dah lama x berinai..:)

Yana Libra said...

wah..best2..hehe~ :)

Deena Yahya said...

Seronoknye berinai.klu anak saya,kompem sampai ke kaki..hehee...

Eca Dwinky Asha said...

wah bestnya..mesti merah menyala kan kak?sebab dlu abg iparnya inai dir mekah....

Cik Aini said...

heheehe..
ai br publish entri pasal inai ni..mai kj jenuh jwb kak..nek pening:)

wan nurul hezrina said...

wahhhh beshnyer semuanya gsfian merah2 tangannya=)

9n0L4 said...

hihi. dah smpai juge. tapi belum pakai lagi. :)