Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, December 25, 2012

Khalish & CoolBlog

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Kali ni mai M nak cerita pasai CoolBlog ice blended...beberapa malam yg lepas M ngan my hubby bawak Khalish Jejalan kat Chenang Mall..Masa pusing2 kat dalam Mall tu, terpandang la kiosk CoolBlog ni..Ala minuman ice blended yg Heliza Helmi jadi duta tu..

Ni la pertama kali kami try..mmm sedap gak..Khalish cam biasa la pilih perasa cekelat tambah plak black pearl jelly..Lepas ni kalau hangpa jejalan kat Chenang Mall Langkawi bleh la try..

Jom layan pict2 yang M snap masa tu


Staff Coolblog yg tekun bekerja..hi hi..



Khalish ngan Abah yang setia menunggu.Layan ja Abah ngan Kerenah Khalish yg asyik nak didukung tu...hmmmm...Khalish..Khalish..



Sedutan pertama Khalish...Cam best tu..



Wah! Sedut lagi tu..Sure sedap la tu..Hi hi..


Ada yang terlioq ka? Hi hi....


Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.9

37 jejari yang tajam menaip:

Princess Syazliyana said...

sedapnya.. saya pernah rasa perisa vaniila oreo ke apa ntah je hihik sedap

Chic Na said...

kalau p tesco mesti beli. choccolate coolblog best. :)

Nurfara Hani said...

selalu jugak beli cool blog ni. tapi ade yg ckp pearl dia bahaya

Makbed said...

saya suka jugakk!!

Nisah Idham said...

nampak mcm sedap je..
x pernah rase lagi..
asyik lalu je depan coolblog tu

ahsfantasy24 said...

Cool blog dengan each a cup mmg ohsem,
kita pun suka beli sambil jalan2 tu :D

ahsfantasy24 said...

Cool blog dengan each a cup mmg ohsem,
kita pun suka beli sambil jalan2 tu :D

intanfirdaus247 said...

anak2 sedara kak intan pon suka coolblog ni..kak intan xpenah makan ag

ieda said...

akak x pernah lagi rasa coolblog nie .. ada kawan yg pernah cerita pasal business coolblog nie hurmmm ;)

Busyra Bt Takiyudin said...

cool blog.. suka2..

Riedaffya ibrahim said...

syok dia minum kan..

Tihara said...

akak ske yg cendol tu sbb cendol dia rasa epal..kita punya kan rasa pandan.. :)

nanieybarnieylurviey said...

Yummiesss... Nmpk sweet je khalish kena dukung.. :)

Izzah Ismail said...

Xpernah minum lagi tapi tngok cam sedapp ^_^ tag http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-huda-syafiqah-s-1st.html

izan mama mia said...

memang cool..hehe..sll gak pekena..

wan nurul hezrina said...

Air2 kt cool blog smuanya sdp.merah suka bndungjerk.

kinara kinatara said...

huhu..sedap kan kak..?

kina suka blue coral ngan vanila cokelat..:)

kinara kinatara said...

huhu..sedap kan kak..?

kina suka blue coral ngan vanila cokelat..:)

Cinta Misteri said...

CiM tk berapa suka minuman sejuk. Ada jg la try coolblog ni, tk bleh minum byk2, sakit dada

Kesuma Angsana said...

mmg sedap lah !

Deqla manjew said...

wahh sempoinya nama.. coolblog! mmg cool la kan.. tu pasai khalish suka.. :)

Mrs Velentine said...

mmg sedap

CikZaniff said...

selalu beli bandung ada pearl..kale hijau 2 pn best jgk..
baru try oren..best jugak..semua best2 la..

IntaNBerliaN said...

mmg sedap ni... tambah lagi minum time panas :-)

Cik Nur said...

Nur terlioq ni kak..
sbb cool blog mmg faberet nur..
nur suka coklat biasa dan pearl tu..
xsuka cmpur susu..sbb coklat biasa.. mmg terasa pahit2 coklat tu...
sedappp..!

Deq's Qienz said...

nak sikit khalish..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg telioq kak nengok khalish dgn coolblog haha

hazwan hairy said...

sgt sedap..aha...org tua pn suka bdk2 lagi la..ahhaha

Hatimi Tahirruddin said...

wah khalish sedut dgn penuh khusyuk buat uncle timi ni terliur je....

shidaR said...

shida pun suka coolblog heheee :)

dya bunga said...

khusyuknya khalish minumm..hihi

shasha yacob said...

terliur sangat dah nih hihihi

shasha yacob said...

terliur sangat dah nih hihihi

N.Aima K said...

kat sini ada coolblog juga..tapi tak femes sngt hu hu

LYAfrina said...

mmg sedap... lya suka beli y oreo tu.. pastu ltk jeli y bulat2tu.. mmg sedap. apa lg bdk2 lg la suka

Cik Aini said...

cnfirm yg terliuq tu akak Ai Khalish la..bkn bleh tgk eskrim2 bagai nih.hahaha

dasyat kan lgkw lani ada chenang Mall :)

9n0L4 said...

waaaaaaa. aritu baru je minum skali. nak minum lagiiii. ;)