Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, December 26, 2012

WW: Hit The Mole

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah 




p/s: Sapa pernah main?


Published with Blogger-droid v2.0.9

48 jejari yang tajam menaip:

Encik H said...

err..apa ni? rasa macam x pernah..O.o

Chic Na said...

tak pernah ada pun mainan ni. kesian. wuwuwu.. mydeal satu!

Encik H said...

ohooo..game yg ketuk2 tuna tukul tu ea? kalau yg tu pernah la..

hazwan hairy said...

bnda pe ni?xpernah tgk pn..hehe

Cik Gee said...

tak pernah pon..

sadisnya diriku.. huhu..

Hatimi Tahirruddin said...

biasa tgk je org lain main kat arcade...sendiri tak pernah main...

boni kacak said...

ni bukan yang kat stroll baby tu ke??

intanfirdaus247 said...

game ketok2 tu ya..x penah men..tp penah tgk budak2 men

Cik Nur said...

selalu main dekat mall...
semua pakat ketukk..
padan muka..hihihi

aReLaN said...

kecik2 dulu tak ingat la.macam selalu. last skali main kat jepun 2 tahun lepas.cam orang gila dok ketuk benda tu.hahaha

Karukord Jagau's said...

mainan apa tu..? hehheee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

M dah bg detail M kat leeza.. sbb dpt pengomen tegar.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mainan ker ni? ingat makanan.

hnahdy said...

xpernah main plak

MAZLIZA ABD RAZAK said...

apa bennda ni K.M (",)
kalau betui mainan ketuk2 tu pernah la tengok

sal said...

tak pernah main...haha..cmne nak beroperasi..tekan2 yee..

nik ros said...

tak pernah main.tak pernah tgk pun permainan mcm ni.kesian kat diri sendiri..hehe

CeqGu said...

menan hak ketuk2 tu ka M? firas pun ada satu, selalunya mama dia yg duk main. Dia tak layan pun hahaha

Ratu Hatiku said...

Pernah... :D

shidaR said...

xpenah tgk pn kak M heheee :)

Jemarisuri said...

xpernah plak js jumpa..hehe

are_lin@yu said...

apa ni?xdpt byg bndanya.huhu

Cho Zila said...

gameker bendani... tak tauler... kesian saya..

Deqla manjew said...

ketuk2 ke ni M? deqla x penah main...huhuhu... sadis..

dya bunga said...

pernah main..hihih

aizu's life said...

cam best je.. heheh.. xpernah main pn yg ni.. kalo pancing ikan yg gigi tajam2 tu pernah la :p

nanieybarnieylurviey said...

xpenah main.. adehh.. sedih..

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Cik Ain said...

ain pun xpenah ada gak bende tu..huhu

lelamaisara said...

macam tak pernah main je kak m..cian kan...

deq's qienz said...

tak pernah la kak..huhuu

shasha yacob said...

gila xpernah main, pernah lah hihi

N.Aima K said...

wah tak pernah..ada jual ke benda ni?

Tihara said...

x penah, tp penah tgk budak2 duk main :)

aTieYusof Family said...

eh!..comel nya..:)
tapi tak pernah main...hihi

Mrs Velentine said...

x pena

kinara kinatara said...

yang ketuk tungkul 2 eh kak..mase kecih dulu2..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum M...macam mana main games tu ek...:)

Khairun Solehah said...

penah2.. comel je game dia =P

TiranaAduka said...

x penah main la

Haziqah said...

nice entry ne..btw, kte da 4low..jmput2 g blog kte pla hehe

nadia said...

ape ni kak? tak pernah tengokkkkkkk. T__T

eita said...

confirm x pernah main

Dayana Bahar said...

xpernah main lerrrr

IntaNBerliaN said...

xpnh main pulak....

Cik Aini said...

ai selalu main..curi Iman dan Icha pnya.lalalalala

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak sedara wani dulu ada la game ni hehehe

9n0L4 said...

mcm pernah tapi ngail sotong. hehe. sotong tu kejap tenggelam kejap timbul. :)