Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, December 23, 2012

Thanks MV

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Alhamdulillah, ari tu M ada terima sampul nun jauh dari Sabah..Rupa-rupanya dari Suzyanna Yap @ lebih mesra dipanggil MV (Miss Velentine).. Ramai kengkawan GSF yang dah terima brooch dari MV..dan tak sangka plak M pun dapat gak...Wah! Terharu dahku...

Ni  la brooch comel kiriman daripada MV tu..Warnanya memang kesukaan dahku..

Terima Kasih Banyak Yea MV..Sayang kamoooo ketat2...

Jom terjah MV di http://www.msvelentine.my/
Jangan malu2 tau nak kenal MV, orangnya peramah gitu..

Published with Blogger-droid v2.0.9

46 jejari yang tajam menaip:

Cik Aini said...

hehe ai dah pakai dah :)

nanieybarnieylurviey said...

Kak M suke pink eh... :)
Cntik :)

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik kan.. busyra pown dpat.. tima kaseh MV..

intanfirdaus247 said...

tahniah M..cntik brooch tu...hehe

Chic Na said...

alamak.. cikna pun belum update lagi. :)

churprise & digi!

umialya said...

murah rezeki M

umialya said...

murah rezeki M

aTieYusof Family said...

Cantik nya!..
best nya..;)

ahsfantasy24 said...

belum kenal lagi MV..
nanti kita nak berkenalan :)

Nisah Idham said...

congrats kak M,
Nisah tumpang gumbira... (^_~)

shuhadaothman said...

comel :)

\\ Izzah // said...

Wahh , semua ahli gsf dpt hadiah :)

Haii gaisss :D Izzah nak ajak korang join this giveaway ! Sudi-sudikanlah joinn ye ? Hehe :)

♥ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-year-end-first-ga-by-fnz.html
- Hadiah Misteri - Edit blog - Tudung akel - Shawl - Topup

♥ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-veaway-akhir-tahun-vs.html
- Telekung - Jubah - Hp Strap - Topup - Ebook

♥ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/giveaway-time-giveaway-oh-my-birthday.html
- Cardigan - Rantai - Shawl - Keychain - Doodle

♥ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/giveaway-time-end-year-giveaway-by-fd.html
- Long necklace - Pashmina - Hadiah Misteri - Souvenir dari Russia - Novel - CD Filem

Cepattt uolls !! Semua giveaway ni dah nak tamat :P Btw , kalau taknak join , ihiks jemput baca plus komen kat new entry pasal review seorang blogger ni :D
♥ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/review-blog-lylla-azhar.html

Tihara said...

alhamdulillah seronoknya M,
comel brooche tu, pink karer :)

kinara kinatara said...

wah cantiknya kak:)

Cik Tia said...

comel !

Mrs Velentine said...

sama2..moga suka dgn hadiah ni

etuza said...

tahniah..tanda ingatan yg ikhlas

Ena's Palace said...

tahniah..mmg cute brooch tu..bertuah awk!

miz ruha said...

comelnya brooch.... ^_^

MystoryPic said...

Salam M... tumpang lalu ye..

siapa la yang tak seronok kalau dapat hadiah kan??

Cik Gee said...

wah untung laaa..... bile lak kita nak rase jgk.. :')

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah....dari sabah jauh tu....

hnahdy said...

comelnya...

Ieta Mat Sa'ad said...

Tak jumpa shoutbox le
Sy tag na...
http://www.ieta.my/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

adyna said...

wah dapat hadiah lagi :)

Lyeen De Syifa said...

alalal...comelnya..:D bunga2 cinta..ahaks..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik

Deqla manjew said...

jauh kan brooch tu terbang..dari sabah lagi..hihi..wahh pink kaler.. :)

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

Che Rosliza Che Mat said...

cutenya..pink...

Eyriqazz said...

Cantik...tahniah ya...

p.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini --> iPhone 5 Gadget Impian

redza said...

tahniah!

dya bunga said...

comel tu

sHaRiNa eLyaNa said...

cute brooch tu

mselim3 said...

Tahniah M darang hadiah dari member....

mselim3

Riedaffya ibrahim said...

comei aje brooch tu sis..

Cik Nur said...

cantikk..!
Nur xup entry lagi....

wan nurul hezrina said...

wahh tahniah kak m..cumil..pandai MV mcm tau2 warna kesukaan MV

LYAfrina said...

lya pon ade dapat..kaler ijau

TiranaAduka said...

tahniah mungkin lambt ucap ta ni. Pd sis

ct kektus said...

boleh pakai gi kenduri kawen kak. hihii

nik ros said...

jauhnya brooch tu sampai.cantik

IntaNBerliaN said...

cantiklah brooch tu.. :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn dpt...xsmpat up entry lagi kak

shasha yacob said...

tahniah kak M hihi :)

9n0L4 said...

waaaaaaaaaa. die dpt kaler pink. santeknye. ;)