Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, December 12, 2012

Maxis Hotlink SOS Top Up : My 5th CPUV


Alhamdulillah Nuffnang still ingat lagi kat blog M yang tak seberapa ni.. Di tempeknya seketoi CPUV baru untuk bulan ni..Syukur sesangat..
CPUV kelima ni adalah Maxis Hotlink SOS Top Up yang singgah dan melekat kat my blog.
><

Masa M belek iklan ni, rupa-rupanya Hotlink ada buat khidmat pinjaman kredit bagi pengguna Hotlink ni.

Cara-caranya:


Hanya dail *767# apabila anda kehabisan kredit prabayar dan Hotlink akan menghulurkan bantuan dengan meminjamkan kredit prabayar RM3

Mudah kan..kan...kan...

Then,


Kredit prabayar RM3 akan ditolak daripada tambah nilai anda yang seterusnya. Caj RM0.50 akan dikenakan untuk setiap perkhidmatan Tambah Nilai SOS. 

Kiranya time emergency ni memang sesuai sangat la nak guna khidmat SOS ni kan

Untuk maklumat lebih lanjut bleh la terjah iklan Maxis Hotlink SOS kat my blog @ terus terjah kat SINI

Tq Nuffnang...Tq Hotlink ^_^

Wassalam


p/s: Klik2 la iklan kat blog M ni yek..Harap2 lama la iklan ni melekat kat blog dahku ^_^


49 jejari yang tajam menaip:

Nurul Faiz said...

tahniah ye :)

Cik Nur said...

wahhh..masyukkkkkk.!!
Tahniah kak.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

Saya pun dpt be yg same :)

Chic Na said...

bestnya akak tak putus2 dapat. murah rezeki. ;)

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah...rezeki lagi..:)

LYAfrina said...

congrats dear..

lya sokmo guna SOS TOPUP ni.. ngeh2

dya bunga said...

tahniah..dpt be lgi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah tahniah kak M,,=D

hazwan hairy said...

wahh nuffnang dh mkin syg..hihi

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah. Td nmpk kt blog sis wanieys :)

diana said...

bagi pinjam 3 ratus kan best..muahahah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa tahniah. bertuahnyer..

shasha yacob said...

eh sama lah kak M. tapi publish.lagi hihi

eita said...

celcom hanya bagi 2 ringgit je pinjaman

sal said...

alhamdulillah..satu kemudahan tu..

izan mama mia said...

tahniah..BE berderet ni

Ummiarissa Mahdi said...

uih rezeki lah tu...

TiranaAduka said...

salam
Naik triumph bwak 1.ada 2 kat sini berkedip-kedip meriahnya.

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kak :)

adyna said...

alhamdulillah..best kan dapat be bertambah semnagt berblog..tahniah :)

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..REZEKI TU..^_^

MAZLIZA ABD RAZAK said...

dulu masa guna kredit , bila hbis kredit selalu gak la buat SOS top up..
tapi lani dah guna line x leh buat dah he..he..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

dulu masa guna kredit , bila hbis kredit selalu gak la buat SOS top up..
tapi lani dah guna line x leh buat dah he..he..

Masz Sidek said...

alhamdulillah.... rezeki masuk....

Deq's Qienz said...

wahh best la..gud luck mga btmabah lagi rezeki.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kita sama kak hehe...moga melekat lama be ni :-)..tahniah

Mrs Velentine said...

tahniah....

aimaniman said...

Alahai jelesnya..
Be dari april x singgah2 kat blog akak..
Sedih laa.. dah tulis surat kat nuff pun dia org jwb sama jer..

Mas Zull said...

assalamualaikum MT...memang best kan masa terdesak boleh buat mcm ni...;)

are_lin@yu said...

thnaih k.m..done klik2 ;-)

Cinta Misteri said...

Wah M, masyuk la lps ni. CiM tk penah review iklan nufnang ni, rasa mcm tk appreciate plak

Arina Shamsul said...

Tahniah dear :)

Riedaffya ibrahim said...

murah rezeki ye...

aku HaniAsyira said...

lama dah kan.. tp, tulah dah xguna maxis. lupa gak wat

lelamaisara said...

wah kak m..rezeki..boleh belanje sy lah nanti yek..hehhehe

Deqla manjew said...

M ni mmg murah betol rezeki..alhamdulillah... :)

Mimie said...

tahniah M

kinara kinatara said...

wah best lah akak:)
hehehe...:)

hotlink mang terbaik..:)

Yana Libra said...

ramai dah dpt ye..hehe..rezeki~ :)

Che Rosliza Che Mat said...

rezeki mai...

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah...rezeki tu M..akak blm pernah dpt lg CPUV :(

mselim3 said...

Tahniah k atas earning nie k....

mselim3

Eca Dwinky Asha said...

masyukkk.eca nmpk da..da ringankan jari ne da.... :D

Dunia Wilma said...

Tahniah Sis ^_^

wan nurul hezrina said...

Cemerlang kak m.hehe.nurtlpun xtgk akaun nuff lgni.lama b xjenguk blog.ni brula sedia

Cik Aini said...

hehehe ai selalu pinjam kak tp dial *100# je..senang
dpt rm3 jugak.haha

IntaNBerliaN said...

tahniah... dh klik :)

Remy hazza said...

untung nya... murah rezeki blog nie.......

9n0L4 said...

masyukkkkk. tak de pulak nmpk iklan arini. ;)