Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, December 12, 2012

WW: Apa Cer Ni


Published with Blogger-droid v2.0.9

42 jejari yang tajam menaip:

Mrs Lurve said...

baru sudah mandi ehh hehehehe

Leeza Eelza said...

comelnya:)

Sue-Rya Qistina said...

mcm2 gelagat la :D

aTieYusof Family said...

Hihihi...Comel....:)

intanfirdaus247 said...

khalish buat style fashion apa n? haha

dya bunga said...

khalish ke ni?

Mia Kassim said...

singgah sini :D

Lelaki Ini said...

menutup aurat

aizu's life said...

aik, pe cer lak bdk kck ni.. wat hepen?? hihi

Nyue said...

kenapa berbalut bagai tuu??

nanieybarnieylurviey said...

aikk... kenapa nih??? speechlesss

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

pakai kain batik ke kak M? hehehe comel

ros_reeza said...

alahai..dah kenapa ni?.. hihi

boni kacak said...

ala comelnya dia..hehehehe

Dayana Bahar said...

Hehe ayu gitu...

Mrs Velentine said...

comellah..ehehe

CikNana said...

kak M,sy ada emel kak M..:)

Cik Nur said...

hahahahahahahahaa...
kenapa ni..!
lawak tol lak anak teruna ank ni.!

CikZaniff said...

errrmm..zon menutup aurat ~..

ieedaz @ mama_isha said...

salam M..maafler mama isha lame tak singgah cni.. hrp faham yer..

aikkk adakah itu khalish..ape sudah jadi..hhehe..apepun tetap comel...!!

syiela said...

eh kain mama :)

dulu masa kecik2 suka buat kain telekung

CeqGu said...

amboiii bergaya sakan nooo...anak M ke ni?

umialya said...

untungnya baju tak perlu berjahit..

Nisah Idham said...

tanda tanya ??
apekah ini, baru lepas mandi ke? :)

adyna said...

hehehe ngape ngan khalish tue bertudung ke?

Chic Na said...

berbungkus2 tu kenapa khalish? huhu.. mcm gegirl pulak. ;)

izan mama mia said...

apa kes ??..

Hatimi Tahirruddin said...

hahak... khalis menggayakan fesyen terkini muslimah... apa cer ni khalish....

TiranaAduka said...

kompom lepas mandi ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal khalish ni kak hehe..comel siap senyum g :-)

Cinta Misteri said...

Amboi. Khalish ke ni? Comelnya. Abis kain batik mama dia. Kalau dulu kita main ninja2 guna batik atau pelekat, just nmpk muka je. Ni dah pesen baru plak. Skali tengok mcm wak jawa. Hehe

are_lin@yu said...

khalish mcm prmpuan la..hihi

Deqla manjew said...

hahahah... mula2 tgk ingatkan budak pompuan mana la....khalish rupanya!! 2 kali tgk mcm ank jawa dah... hikhik

kinara kinatara said...

ape dah jadilah ngan adik comil kita nyh...berbalut je...:)

Yana Libra said...

aik, nape kepala ade kain batik? hehe~

Che Rosliza Che Mat said...

lol...khalish ke?ingat awek mana tadi...

QA's ~ mamapapa said...

ngeheheh!!!comelnya khalish berkain batik :)

Eca Dwinky Asha said...

khalish ke tu?

Dunia Wilma said...

Cutenya ^_^
Tapi, napa Khalish pakai macam tu?

wan nurul hezrina said...

Khalish mcm awek.hehe manisje muka

Cik Aini said...

dah mcm org seberang la khalish.heheheh
tp mantain comeiii..acik suka lah :)

9n0L4 said...

haha. apo yg dibuat ni khalish oi. buat sdiri ke ade irg buat niiii. :)