Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, December 14, 2012

1st give away by CIKJI



Klik Banner Ohsem ni Kalau nak Join yek ^_^


SYARAT-SYARAT

 1. Jemput follow cikji + blog sponser JAAkechik (tiada paksaan)
2. Mesti like Bawal Suzishop Page
 3. Buat entry '1st give away by CIKJI'. 
Copy picture di atas dan link ke entry GA. Tinggal link entry anda di ruangan komen.

Expired: 31 Disember 2012

Wassalam

p/s: Jom join ramai2...Wish me luck ^_^


43 jejari yang tajam menaip:

TiranaAduka said...

gud luck dari ta.

TiranaAduka said...

naik triumph bwak 1 buat mt.thanks.

Fendy said...

good luck...

BaNu Syah said...

good luck kak =)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen (",)

Norzie hany said...

Good luck M.

QA's ~ mamapapa said...

rajinnya join giveaway..gud luck :)

aTieYusof Family said...

SElamat bersegmen..
good luck M..:)

Chic Na said...

good luck kak. :)

dya bunga said...

good luck

Yan Ty said...

good luck dear!

mia izzati said...

baru bukak blog cikji semalam nengok resepi agar2 santan..

Deqla manjew said...

good luck M! :)

Mimie said...

gud luck

Mimie said...

done hotlink...jgn publish ye

Kesuma Angsana said...

gd luck ye mai

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

Mrs Velentine said...

good luck...

Mrs Velentine said...

good luck...

lelamaisara said...

good luck kak M

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

goodluck kak M=)

shasha yacob said...

gudlk kak M :D heee

cikji said...

yuhuu tq join,done follow kamu.nt check lam list peserta yer dear.gudluck!

ahsfantasy24 said...

all the best sis :)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Mia Kassim said...

Selamat bersegmen dan Good Luck !!!

Cik Nur said...

semoga berjaya kak M..

hazwan hairy said...

gudluck akak...smga dpt hadiah tu :-)

Tihara said...

good luck M.. :)

Tihara said...

JANGAN PUBLISH, AKAK TEKAN HOTLINK :)

Leeza Eelza said...

good luck:)

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak :)

Dunia Wilma said...

Good luck Sis ^_^

wan nurul hezrina said...

Gud luck kak m.

Hatimi Tahirruddin said...

selamat berjaya....hehe :)

Cik Aini said...

hepi bersegmen kak

IntaNBerliaN said...

good luck m

shuhadaothman said...

wish u luck kak M! ^^

Yana Libra said...

good luck kak~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak m :-)

Remy hazza said...

gud luck juga disini.......

Khairul Bariah Salleh said...

gud luck dear..:-)