Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, December 05, 2012

WW: Special For My Hubby








p/s: This special chocolate ordered from Chic Na owner of  The Coklat Blog

39 jejari yang tajam menaip:

fendy abu said...

wow!...tahniah

intanfirdaus247 said...

ingat M suh teka dari saper...baru nak teka..dari cikna..sekali scroll sampai bawah upernya dah ada tulis..hahah..ingat nak ikut jejak deqla..kuwang kuwang

Nyue said...

coklat chicna...huhuhu..comel2....

so sweetnyee....

Nyue said...

coklat chicna...huhuhu..comel2....

so sweetnyee....

CikNana said...

wah..besnya.nyaman eh coklat tu.he

Chic Na said...

kak M.. tu yg akak dah betulkan ke?

colgate lg satu. td tak kuar. :)

❤Kamsiah❤ said...

mesti org yg menerimanya tersenyum semanis coklat

N.Aima K said...

wah happy anniversary dear ;P

are_lin@yu said...

wahh cntiknya...msti hubby akak suka..hehe

hazwan hairy said...

wah dpt coklat....

QasehnyaRania said...

selamat hhari ulangtahun M
eh..eh.. M pon tahun ke-5 yer
:D

cantik2 coklat hasil kerastangan cikna :D
kalau su sayangnya nak masuk molot.. hihi

aizu's life said...

cantik!! surprise la ni yer :)

Deqla manjew said...

comeynye...siap ada happy family kat situ... apapun mesti pink ye M? hihi... :)

nanieybarnieylurviey said...

bentuk coklat pun da leh agak hasil tgn Ratu Coklat.. hehe..

Tihara said...

as salam

cumel coklat nye..mest sweet n delicious:)

aTieYusof Family said...

wahh...cantik nya....:
Happy anniversary :)

Cik Nur said...

sedappp.. :)

lelamaisara said...

oh aniversery akak ea...ape pon semoga bahgia selalu ye..

Shasha Yacob said...

coklat ,waaa . sodap nih

Shasha Yacob said...

coklat ,waaa . sodap nih

Mrs Velentine said...

comelnya...kalau lah chic na dekat...hehehe

Dayana Bahar said...

tengok pattern dah tau air tangan chic na ni.. sweet korang ni...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

so sweet.. (",)

etuza said...

selamat hari ulang tahun ..sangat kreatif...moga dimurahkan rezeki..

Penyuluh Perikanan said...

selamat ulang tahun yah
salam sukses selalu

Remy hazza said...

happy anniversary.....
so sweet !!!

C'Jai said...

Comel dan ohsem hasil tangan chic Na..akak pun dah cuba...berbaloi3..heee

Hatimi Tahirruddin said...

ooh coklat rupanya...rasa cam syg nak makan ni pasal cantik...

nadia said...

wahhhhhh cantiknyaa kakkk!
sayanggnyaaaaa nak makan! :)

TiranaAduka said...

chik na memang terkenal dgn coklatnya..ramai gak blogger oder dgn chik na..

Semoga dibawah rahmat ilahi.doa dr tirana aduka buat sis si matatajam

Cik Aini said...

tgk cokelat tu pun dh tau dr gerangan siapa.hehehehe

ni bkn takat abah dia,mesti Khalish pun suka nih :)

hepi Annibersery kak M,moga bahagia sntiasa jd milik akak :)

izan mama mia said...

coklat dr cikna.....cantiknyer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak bestnyer tgk coklat tu

Dunia Wilma said...

Wah...bestnya ^_^ Dapat hadiah dari suami tercinta...Tahniah Kak M :-)

Mia Liana said...

wow! cantiknya untuk anniversary.. semoga berbahagia selalu dan kekal sehingga ke akhir hayat..

dya bunga said...

happy anniversary

Che Rosliza Che mat said...

Happy Anniversary Mai...

Yana Libra said...

comel! mesti sedap gak..hehe~

9n0L4 said...

wahhhhhhhh. coklat chicna tuuuuuuu. msti sedap kan. ;)