Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 15, 2012

Number One For Me

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah

Hari ni M nak share satu klip video yg best bagi M..Tak tau la hangpa best ka tak..Cer layan dulu ok..

Maher Zain - Number One For Me


Suka sangat klip video ni sebab gelagat budak tu macam my Khalish 
So sweet (^_^)


Published with Blogger-droid v2.0.9

42 jejari yang tajam menaip:

intanfirdaus247 said...

Salam M...banyak lagu2 maher zain ni best2 kan

CikZaniff said...

number one for me ~ suka jugak..:)

Cik Nur said...

best lagu ni..
nur pun suka...

IntaNBerliaN said...

xdpt nk tgk.. tenet xberapa nak laju..

Dunia Wilma said...

Wilma pun minat lagu nie ^_^

hazwan hairy said...

baru karok lagu ni smlm..hehe

aimaniman said...

Semua org nak jadi no 1.. alaa akak x dpt tengok videonya.. tab ni lembab..

Mas Zull said...

Assalamualaikum M....mmg best video klip lagu Maher Zain ni....:)

nanieybarnieylurviey said...

Nani hari2 kt keje smbil buat keje sebelah earphone kt tlinga dgr radio. Selalu lepas azan zohor radio psg lgu ni. Best sgt!

eita said...

selalu jugak dengar..
nak tengok video tak kuar2 jugak

aku HaniAsyira said...

number one for me!!

etuza said...

best tau dengar ni Number one for me..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

saye pon suka =D

Hatimi Tahirruddin said...

haha nakal budak dalam video ni...sian mak dia...tapi bila dah besar jadi maher zain...nice video...

adyna said...

suka gak lagu nie :)

Ena's Palace said...

nice song...suka dgr

mia izzati said...

best lagu nihh..tenang je

izan mama mia said...

layannnnnnnnnnnnzz

Tihara said...

nak try tegok jap..kdg2 kalao line slow tk dapek nk tengok :)

Solehah Shamsuddin said...

solehah ske lagu ni sgt2 :)

Deq's Qienz said...

xdapat tgk la..video xkuar pulak..cubit² nestum kak m :)

Cik Aini said...

same goes to me...
ai loikeee..mengasyikkan & mendamaikan :)

Riedaffya ibrahim said...

ala...x dpt tgk..lembap line..

Mar Haini Abdul Rahim said...

suke sangat lagu ni !! kalau tgk klip video ni lg feel..lg2 maher zain yg nyannyi ^_^ rinduu dgn mak :) my number one !

Chic Na said...

potet suka nyanyi2 lagu ni dalam bahasa dia. mmg best sgt lagu ni.

Mimie said...

sy suke lagu nih

Nurul Faiz said...

suka sangat lagu ni :)
lagu-lagu Maher Zain semuanya best.

shidaR said...

shida pn suka lagu2 dari maher zain..

shuhadaothman said...

shu addict dengo lagu ni. besttt!

Yana Libra said...

suka lagu ni jugak..hehe~ :)

LYAfrina said...

lya suka lau ni..mmg best..

Deqla manjew said...

x penah tgk video ni...dan x dpt nk tgk kat opis ni...huhuhu

Myra Jay said...

Love dis song so much too :D

dya bunga said...

xdpt tgk lah video..:(

CikZaniff said...

tag M sini

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-sandra.html

Kesuma Angsana said...

KA pun suka

Mrs Velentine said...

x pena dengar lagu ni..vidoe tak dpt tengok

mselim3 said...

wah,,,video lagu maher zain...oklah.

mselim3

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best jg kak m lagu maher zain yg ni....

Remy hazza said...

suka lagu nie jugak......

wan nurul hezrina said...

eh lagu baru maher zain ek kak m?nnt nak amik lah lagunie

9n0L4 said...

lagu ni mmg terbaikkkk. lagu dan lirik sgt sedap. ;)