Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 17, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun


Malam ni M nak join satu segmen salah sorang GSFians, Miss Banu pemilik blog Miss Banu Story

Klik banner untuk join


Tarikh tutup: 29 Disember 2012
Followers Blog Akak: 828
Kalau bleh nak tambah kawan beribu-ribu ^_^


All GSFians jom kita support segmen member kita yek ^_^


*Wassalam*

51 jejari yang tajam menaip:

etuza said...

bagus segmen ni...teruskan..

JS or Mrs.Lina said...

selamat bersegmen ye M..

shasha yacob said...

wah kak M, rajinnya ikut segmen. hihi. selamat bersegmen :D

GreenSejukhati said...

wwaa nak join la..nk tambah followers gak la..btw , da followw akk..hope singgah lagi yer

GreenSejukhati said...

baru buat entri :)

Cik Nur said...

selamat bersegmen akak... :)

Penyuluh Perikanan said...

sudah lama aku follow disana
terima kasih atas sharenya

fieda said...

selamat bersegmen..

shasha yacob said...

singgah malam

boni kacak said...

selamat bersegmen :)

adyna said...

nak join jugak lah :)

mselim3 said...

macam best aje segmen nie boleh join....

pls:Insaallah saya cuba join...

Deqla manjew said...

selmt bersegmen.. deqla pun dah join. :)

Misya Mialen said...

good luck dear;)

IntaNBerliaN said...

selamat tambah followers M :-)

IntaNBerliaN said...

done churp n hotlink

dya bunga said...

slmt bersegmen..:D

Fatin Amira Mazlan said...

Done follow you pretty :)

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Chic Na said...

selamat bersegmen kak. ;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen K.M

Azwar Syuhada said...

Selamat bersegmen kak M . Akak azwa dah tukar acc. blog. Blog lama dah terdelete . Ni link blog baru.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/

Cik Aini said...

in Shaa Allah
nak join jugakk

Cik Aini said...

done Hotlink tu Khalish :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak :-)

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Bersegmen Mai..

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^

Remy hazza said...

semoga berjaya....

izan mama mia said...

err..dh komen ker belom??..hheh selamat bersegmen

hnahdy said...

banyak follower la lepas ni.. gud luck :)

BaNu Syah said...

thanks kak sebab sudi join yer =)

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen dear..good luck tau!

siti fatima Arifin said...

Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

Feel free to visit my blog:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Follow You. Good Luck....

Cinta Misteri said...

Tak lama lg cecahlah 1ribu

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck !!

GreenSejukhati said...

hai kawan baru , salam perkenalan..sy join segmen yang sama jgk..dah follow awk..jgn lupa follow sy jgk ye..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Nurul Najihah said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Aziela said...

Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

http://therainbowjourney.blogspot.com

Aziela said...

Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

http://therainbowjourney.blogspot.com

Yana Libra said...

tak sempat nak join segmenlah..huhu~

Farisha Lyssa Farish said...

singgah dari segmen yang sama. Dah follow awk. Jom follow saya balik : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ejal aus said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

C'Jai said...

selamat bersegmen M..moga bertambah lagi kenalan sebelum berakhir tahun ni..

Dayana Bahar said...

tambah jangan tak tambah ye

wan nurul hezrina said...

Lamanya xjoin segmen..tgk pas rbu xt week ada masa cket nurul join

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ashjbxoxo said...

Hi ! saya juga follow awk. Do follow back. From the same segmen . ;)
http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

imanina zahri said...

Singgah n done follow. Jom singgah my blog. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

ibtisam said...

done following U...follow back tau

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

*dari segmen yg same

Ween said...

ween datang dari segmen yang sama. done follow here. follow me back if u don't mind :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html