Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 01, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE





Jom Join Ramai2... Tak payah susah2 nak pikir ayat panjang2... 
Ikut syarat yang simple ja..
Nak tau lebih lanjut, kena la klik Banner tu..


Wassalam

47 jejari yang tajam menaip:

TiranaAduka said...

salam sis m
Gud luck..

Arina Shamsul said...

contest ni nak dapat calender ye dear..hehehe.

good luck :)

adyna said...

gud luck mai :)

Jue Jaynee said...

heehehehe gdluck akak :)

Chic Na said...

hope akak berjaya dpt kalendar.

klik2 aaron & A to Zee. ;)

Cik Que said...

selamat ber'contest kak M..^__^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

goodluck kak M=)

Nyue said...

selamat bercontest :)))

Jemari_Suri said...

gud luck M...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yes. leeza dh join juga. .. all da best k.

tirahzairi said...

senang je kan

Remy hazza said...

remy pun dah join.......
nak jugak kalender tu....he3

miz ruha said...

gud luck kak M... ^_^
belum sempat lagi untuk join...

white my untuk kak M...

Cik Nur said...

semoga berjaya kak m..
nur belum berkesempatan nak join...

Tihara said...

as salam

menarik jugak ni:)

Tihara said...

dapat colgate kat sini:)

jaakechik said...

selamat bersegmen M! GUD LUCK!

eita said...

gd luck..

nk join mcm tak larat je....
adehhh..
tmbh plok net lmbab teramat sangat,...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

good lugk k.M
selamat bersegmen(",)

Dayana Bahar said...

Selmt mnyertai contest yer

Nora Karim said...

good luck! ^_^

Nuffy: Colgate

syiela said...

selamat bersegmen

shidaR said...

gudLuck kak M :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak ;-)

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen M

Azwar Syuhada said...

Good luck Kak M , Azwa pon join juga.. >_<

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck :)

Dunia Wilma said...

Good luck Kak M :-)

Mrs Velentine said...

good luck ..

Che Rosliza Che mat said...

Good Luck...

QasehnyaRania said...

good luck M ;D

QasehnyaRania said...

eh..eh..nape click banner tak ada link ke blog dia pon?

hazwan hairy said...

terima kasih akak sbb sudi support blog hery dri dulu until now xpernh jemu2...hrgai sgt2!...scra auto akak dh layak dapat kalender tu sbb akak adlah pengomen setia..hehe

lelamaisara said...

dapat kalender tahun baru ea...good luck kak....

Cik Aini said...

hepi bersegmen kak :)

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

MisEyz BLurz said...

http://miseyz.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

dh list snrai peserta alert tau ngn keputusan...

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html