Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, December 07, 2012

Khalish & Starfish

Assalamualaikum & Salam Jumaat

Hari tu masa jalan2 kat Festival Di Oriental Village, Khalish ni dah terberkenan kat satu FM ni.. Cer tengok kat pic2 yang M snap masa M suh lekat kan kat peti sejuk tu.. Tapi kalau hangpa nak tau, Khalish yang mintak M snap pic dia ngan Starfish dia ni tau..


Ha tu dia..sampai ternganga punya la sonok.. Nak tergelak plak M tengok aksi spontan my hero ni..


Eh! Tetiba malu la plak bila dah snap2 bebanyak.. Teruja sungguh dia bleh tempek sendiri FM tu kat peti sejuk



Yang ni paling M x menahan sebab Khalish x bleh nak tegakkan jari bila buat PEACE. (^_^)v


Macam2 la hai buah hati M sorang ni..Sayang sangat kat anak Ibu..Mmmuahhh ^_^

*Wassalam*

33 jejari yang tajam menaip:

Chic Na said...

macam2 gelagat khalish ni. tp maintain comel. huhu..

my deal satu. ;)

nanieybarnieylurviey said...

kenapa xleh nk tegakkan jari tu..hehe.. :)

Deqla manjew said...

hahaha.. nape x leh tegak tu?? lain kali xyah peace,, give me 10 trs!! hihi.. eh2, ada FM ladybug kat situ..mcm kenal.. hahaha.. :p

Mrs Velentine said...

alolo..comelnya dia...

Cik Nur said...

wahh..minat dia sama dah macam ibu dia.. suka FM...

tak boleh tegakkan dua hari ye..kikikiki..lawaklah khalish ni..!

Nyue said...

hahahhhaa..starfish kaler pink gituu..eeheheheh

iye la jari khalish xbleh ditegakkan..eheheh..cute je..

lelamaisara said...

same mcm alesya ade hati nak buat peace tapi tak leh..hehehhe
comil je qhalish ni tau

yana lyana said...

hehe..comel je..

penyuluh perikanan said...

Postingan yg sangat bagus, kedua saudara itu sepertinya saling rukun
anak yang baik
terima kasih telah berbagi
salam sukses selalu
jangan lupa singgah yah

intanfirdaus247 said...

Alolo..comelnya Khalish..hehe…

shasha yacob said...

haha, eksited sgt lah tuh. comel.

BaNu Syah said...

khalish buat peace yo hehehe

kinara kinatara said...

comel je aksi adik khalish kita nyh..haish dapat kat kina ny mau nya kene cubit..

CikZaniff said...

ala cian xleh nk peace tegak al cmtu..:)

umialya said...

alahai comelnya..

ohya, akak dah terima FM, tk byk2, nnt akak buatkan entri

Remy hazza said...

comel pulak remy tgk...starfish bermata satu....he3

dya bunga said...

lorh kenapa xblh tegak an jari

Kesuma Angsana said...

aduhai bestnyer

QasehnyaRania said...

comeynya dia
done hishop ;D

eita said...

bukan main lagi tu...

nadia said...

hensem sangattt hero akak sorang niiii.

Hatimi Tahirruddin said...

wah pandai si khalish ni...siap pilih pattern starfish lg tu...

shidaR said...

ewah2 hehee pndai dia pose kak M hehee :D

Cik Yaya said...

mcm2 gelagat dier ye....
suke dgn bnda cmtu ea..wat koleksi..hehe =D

Cik Aini said...

pewwittt
wana pink!
acik suka lah Khalish.hehehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

he,..he,..
kenapa jari khalish x leh tegak

Dayana Bahar said...

excited dia ngan starfish nye tu.. hehe sabor jelaa...

Dunia Wilma said...

Comelnya Khalish nie ^_^

Che Rosliza Che mat said...

hihihi comelnya tapak sulaiman...

Arina Shamsul said...

hahaha..mmg tak menahan jari tu..kekeke.cantik je fm starfish si qalish tu dear :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

khalish comel....ttp menten hensem tu hihihi

Yana Libra said...

khalish pun minat FM ye kak..hehe~

9n0L4 said...

byknye FM die. bak la sini satu. hehe.