Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 08, 2012

BerWinter Sonata Di Langkawi

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Sebelum ni M Cuma tayang pict suasana Festival kat SINI, SINI & SINI.. So ari ni nak tayang2 sket pict Khalish, M ngan My Mak plak..Bleh kan,.x jemu kan..kan..kan.kan..kalau jemu baca entry lain na..muahahahahaa:p


Tetiba rasa cam Yoo Jin kat Nami Island plak..hik hik hik..
Tapi my Jun Sang x dak sb keja hu hu


Cer tengok aksi Khalish yang dok melaram sakan ngan spek mata itam tu..dia rembat yang Pak Su dia la tu..ha ha kemain, nak bergaya la konon.

Sesapa yang nak merasai suasana Naminara kat Langkawi bleh la pi Oriental Village hokayyss...sure rasa cam kat Korea tapi x dak salji la kan time cuaca panas camni..Yang pastinya, Snowman yang Khalish pegang tu sure x cayaq walaupun time panas terik..


*Wassalam*


p/s: Ada tak blogger yg bercuti kat Langkawi skang ni? Jom kita jumpa kat Oriental Village..




31 jejari yang tajam menaip:

CikZaniff said...

nak p honeymoon sna la nanti..boley..:)

Dunia Wilma said...

Muka Kak M macam muka mak Kak M la ^_^ Comelnya Khalish pakai spek tu...Ala2 penyanyi korea...Hehehe...

nanieybarnieylurviey said...

Hew.. Da xnmpk mcm langkawi da.. Like korea da.. Nmpk sejukkk... If pg langkawi leh roger Kak M. Nani xpenah jejak lagi kaki ke sana..

Dayana Bahar said...

macam korean dah khalish hehe

Norhaizan hakim said...

KZ nak pergi..tapi tak der org nak bawak..huhuhuhu..

diana said...

mesti ramai kat sana time2 cuti sekolah ni..kan??

Ena's Palace said...

amboiii bergambar sakan yer

Che Rosliza Che mat said...

bila nak pergi langkawi nie kikiki

Penyuluh Perikanan said...

Aksi anak ini sangat cantik sekali yah, seperti ada lucunya, semoga jadi anak yg berguna, selamat dan sukses postingannya kawan

Arina Shamsul said...

kalau ada salji esok mama p sana.tp nasib baik salji takde,so tak jadi p la...hahhaqh.

Chic Na said...

wah dah macam kat korea je. huhu..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best kan...
sayangnya, jauh x leh pi.

shasha yacob said...

bercuti duduk rumah je sekarang, xdenya nak pi mana mana.

Hatimi Tahirruddin said...

wah...kalau ada duit lebih boleh pg ni...seumur hidup ni belum pernah sampai langkawi...

jaakechik said...

huwaa bestnya laaaaa...ntah bile le ja nak smpai sana ni?

Riedaffya ibrahim said...

wah...ensem si khalish ngan spek itam tu...ade plan nak g tp thn depan le..

Cik Aini said...

hehehehe
x cayaq kan wpun panas terik..
sakan Khalish bergaya..ala2 ank korea la plak :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi khalish ala2 k-pop gitu kihkihkih

syiela said...

aduh lama tak pi sana dekat 8 thn rasanya huhuhu

Maria Menado~ said...

apa nama tempat tu?? kat langkawi ade.. waa... ingt korea aje. hikhik~~

Tak payah pegi jauh2 kan. *wink*

Ayumi Comot said...

bestnye jalan2....ayu dah lama x ke langkawi....kalau ade snow, lagi best kan?

ieda said...

dah lama x sampai
time2 cuti nie sure ramai orang kan ;)

Cik Nur said...

wahhhh..dan betul2 mcm dekat korea ni.. syoknyaa..!

lelamaisara said...

wah syok nye kak M....nak p jugak la nanti

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

berwinter sonata ye,hahaha

Mrs Velentine said...

bestnya

dya bunga said...

wah..bestnya..rugi plak aritu xpergi langkawi..Oriental Village ada smpai bila

Deqla manjew said...

bestnye jenjalan sokmo...rasa mcm nk benti keje je jadi mcm M ni.. hihi..pas tu dok kat langkawi.. hihi

Yana Libra said...

waaa, cam best je~~ mcm dah kat korea dah tgk~ :p

wan nurul hezrina said...

beshnyer..lama tak p langkawi

9n0L4 said...

bile la nak gi ke sane. nak jumpe m jugakkkkk. :)