Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, December 24, 2012

Review Pemenang Eca Year End Contest & Giveaway : Mama Kaybee

Buat pertama kalinya, M akak me'review' pemenang Eca Year End Contest & Giveaway..FYI, M adalah salah sorang sponsor GA tu..so tugas M adalah review blog pemenang kedua dan ketiga..
So, entry ni M nak review pemenang kedua GA tersebut...teng..teng...teng...
Beliau adalah Mama Kaybee, ibu kepada seorang putera berusia 2 Tahun..
Beliau merupakan pemilik blog
v
v
v
http://www.mamakaybee.my/
Comel kan header blog Mama Kaybee



  
Ni la Mama Kaybee bersama Puteranya Muhammad Qusyairi Bin Aminrudin
(Sori Puan Blog..M kidnap pict ni dari blog Mama Kaybee)

Mama Kaybee mula berblog 29 November 2011 bersamaan dengan 3 Muharram 1433H

Pada awal Mama Kaybee berbelog banyak entry beliau yang memaparkan pelbagai tips kepada pembaca setia blog beliau.. Antaranya:

http://www.mamakaybee.my/2011/12/tips-mudah-tidur.html
http://www.mamakaybee.my/2011/11/khasiat-madu-asli-dalam-mengubati-batuk.html
http://www.mamakaybee.my/2011/12/merawati-sembelit-atau-buasir.html

dan antara entry menarik yg menambat hati M:

http://www.mamakaybee.my/2012/06/belajarlah-bersyukur.html
http://www.mamakaybee.my/2012/03/hidup-adalah-belajar.html
http://www.mamakaybee.my/2012/11/duhai-hati.html
http://www.mamakaybee.my/2012/10/allah-maha-adil.html

Akhir2 ni nampaknya Mama Kaybee lebih aktif join Segmen & GA tau.. Mungkin untuk menambahkan lagi kenalan di dunia maya ni..Tak gitu Mama Kaybee ^_^v

So sesapa yang nak kenal lebih dekat lagi dengan Mama Kaybee sila la ke blog beliau yek..
Klik ja header comel blog beliau kat atas tu untuk ke blog Mama Kaybee..

*Wassalam*







37 jejari yang tajam menaip:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya menang...
tahniah kepada mama kaybee

Ayu azmir said...

jom terjah

intanfirdaus247 said...

Selamat pagi dalink! wah m sponsor ke..bek nyer M! kak intan always support M tau! jangan lupa mam pagi ye M...jangan berblog sampai lupa makan..nanti jatuh cakit..sapa susah? kak intan gak susah x dapat baca entry2 M..:(

Kakzakie said...

Kakak tak tahupun ada segmen ini M. Tahniahlah pada pemenang GA ini.

Deqla manjew said...

owhh..jadi sponsor.. nnti jadi sponsor GA deqla pulok bole? hihi

Che Rosliza Che Mat said...

Okey...Terjahhhh hihihi

are_lin@yu said...

wahh mummy n anak comey..hehe..nk trjha lh..

\\ Izzah // said...

Terjah terjah ^_^

redza said...

tahniah kpd beliau

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah pada yg direview.. :)

Khairul Bariah Salleh said...

tq M for the review..1st time org review blog kita..salam perkenalan utk M..:-)

dya bunga said...

cantiklah header dya..cute sgt

Ratu Hatiku said...

Boleh la terjah blog ni nnt :D

aTieYusof Family said...

InsyaAllah bakal terjah ke blog beliau...:)

sHaRiNa eLyaNa said...

review blog sha pulakkkk hehe

mselim3 said...

Tahkniah M dapat member lagi...terbaik.

mselim3

GreenSejukhati said...

hai kak mata tajam..comeynya blog..byk kartun2 gituh , hehe..tengs komen kita punya blog..singgah la lagi ye..

Mrs Velentine said...

entry dia nampak menariklah

Penyuluh Perikanan said...

selamat beraktifitas, semoga tetap mantap yah

Tihara said...

ramainya kawan2 bloger yg belum kenal algi..nice blog :)

Cik Nur said...

Tahniah buat Kaybee.. :)

Chic Na said...

nak terjah sekarang. :)

sunway university.

Mas Zull said...

assalamualaikum M...bestnya direview...:)

wan nurul hezrina said...

tahniah..mmg cunlah header dia..bolehlah nurul terjah blog dia nnt=)

izan mama mia said...

nak kenal gak laa

kak nora said...

Tahniah Mama Kaybee..

LYAfrina said...

tahniah

TiranaAduka said...

naik triumph tak de minyak.isi kat sini jap

Nurul Najihah said...

tahniah :)

cantik sangat blog nie :)) + done follow ur blog ~

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah kepada mamakaybee....mmg kemas, comel, dan unik header dia....mmg konsep yg jarang2 tgk kat blog lain...

kinara kinatara said...

huhu..mau terah jugak

Cik Aini said...

tahniah tuk pemenang :)

Mrs Velentine said...

tahniah...nnt nak jenguk blognya

IntaNBerliaN said...

nanti boleh terjah ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak m jd sponsor erk..best gak tu..tahniah pd yg direview

shasha yacob said...

oh kaka M jadi sponser riview orang erk hihi.

9n0L4 said...

wahwah. m jadi sponsor contest ye. ;)