Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, December 11, 2012

2012 Giveaway by IraArina & Izzahlt

Klik Banner Sweet ni untuk join dan maklumat lanjut mengenai GA ni

Hadiah SUPER Ohsemm

2x RM15 - 2 Pemenang (TOP REFFERAL)
1x Mug Comel - 1 Pemenang
1x Novel, 1x Buku Berunsur Islamik - 2 Pemenang
3x Tudung Bawal English Roses - 3 Pemenang
1x Felt Craft - 1 Pemenang
3x Tudung Bawal Printed Efa, 3x Kerongsang- 3 Pemenang
1x Tumbler - 1 Pemenang
1x Purse - 1 Pemenang 
3x Ebook Resepi - 3 Pemenang
2x Colourful Handsocks - 2 Pemenang
1x Free Membership For 1 Year - 1 Pemenang
1x TopUp RM10 - 1 Pemenang 
1x TopUp RM10 - 1 Pemenang
2x TopUp RM5 - 2 Pemenang
2x TopUp RM5 - 2 Pemenang

Insan Bertuah yg Di tag:


Wassalam

p/s: Doakan M dapat hadiah best2 yek ^_^

28 jejari yang tajam menaip:

Chic Na said...

good luck akak.

klik2..

intanfirdaus247 said...

sayang..good luck...err dah tag kak intan kan, kak intan nak tolong buat apa ye? tak tau..ajarilah daku..hehe

hazwan hairy said...

gudluck kak M .. :-) klo ada rezeki x kemana :-)

Fendy said...

good luck...

Hatimi Tahirruddin said...

wah byknya hadiah...semoga berjaya....

etuza said...

segmen manarik ni...tahniah join..

deno said...

all the best! :)

shasha yacob said...

nak join, tapi banyak sgt syarat jadi tergendala sikit hati ini. hiihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Dahh join..

Cik Gee said...

wow.. hadiah yg sangat owsem!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen

Norzie hany said...

Good luck M

Deq's Qienz said...

gud luck kak.

Cikgu Ma said...

gud luck...^_^

teratak hati said...

Wah best2 hadiahnya..selamat berjaya ye..

Nyue said...

hope akak M dpt hadiah banyak2...
gudluckk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak....tima kasih tag wani...menarik hadiah dia kan :-)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Dayana Bahar said...

Jangan sedih sedih.. join ga tu elok elok pasti bertuah nanti hehe

Mrs Velentine said...

nnt ada masa join..good luck

Cik Nur said...

semoga berjaya kak M....

ieedaz @ mama_isha said...

good luck yer M..

Deqla manjew said...

good luck... deqla skng mood betol2 ke laut nk join segmen or GA ni..huhuhu

kinara kinatara said...

selamat bergive away..:)

Yana Libra said...

good luck kak~ :)

Dunia Wilma said...

Good luck Sis ^_^

Cik Aini said...

wah insan bertuah la ni eh.hehehe
gud luck akak :)

wan nurul hezrina said...

good luck kak m=)