Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 22, 2012

22th Birthday GiveAway


Hari Sabtu memang best Kalau bersegmen dan berGA ni..Mood sudah mariiii.. So M nak join GA dari Si cantik manis Anis Athia


Klik banner untuk join dan maklumat mengenai GA ohsemm ni ok ^_^v


Jom join ramai-ramai


Wassalam 

p/s: Doakan M yek..


38 jejari yang tajam menaip:

Mimie Najib said...

gud luck.. dan selamat ber'GA'.. :)

Ameerul Ashraf said...

wah2! gd luck Mai!

CikZaniff said...

gud luck M..:)

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak :)

Che Rosliza Che Mat said...

good luck...

hananhadila said...

hanan tak join lagi ni , nak join lah :)

Mas Zull said...

assalamualaikum M...bagus juga ni selamat bersegmen yer...:)

are_lin@yu said...

menarik k.M..gudluck ya!

Cik Que said...

selamat ber'giveaway kak M..=)

Tihara said...

good luck M, akak pon nak join lah:)

Cikgu Ma said...

gud luck :)

intanfirdaus247 said...

mari mariii..hehe..selamat bersegmen M..hehe

deno said...

good luck! :)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

kinara kinatara said...

selaat bersegen kak:)

jaakechik said...

rajin join segmen yer...hihi..btw gud luck skali lagi ya...

Chic Na said...

weekend ramai yg bersegmen & berGA.

amway & churprise! ;)

Hatimi Tahirruddin said...

wah mmg manis wajah penganjur....:P

Deqla manjew said...

M antara blogger yg rajin join GA...deqla doakan M berjaya yer.. ;-)

redza said...

gudluck!!

Cik Aini said...

selamat bersegmen kak M :)

dya bunga said...

good luck

Mrs Velentine said...

good luck

Cik Nur said...

Moga berjaya kak M... :)

wan nurul hezrina said...

good luck kak m=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat berga n gud luck kak

shasha yacob said...

gudluck kak M :)

Anis Athia said...

terima kasih kak sudi join giveaway anis :)

Jom baca entry terbaru anis mengenai sesi casting buat kali kedua di red house talent :

http://www.anisempoi.com/2012/12/second-call-for-casting.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Saya Wann said...

Salam..Wann datang dari Giveaway yang sama jemput singgah blog Wann..Semoga Berjaya ya :)

>> 22th Birthday GiveAway <<

Adiba™ said...

Good luck,dear.Mine ♥ http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/22th-birthday-giveaway.html . Nak gift lebih x. Join sini
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway_12.html

Byak lak hihihi..peace ≧◠◡◠≦✌

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html