Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, July 01, 2012

Aksi Khalish Kat Oriental Village


Apa habaq hari ni wahai kengkawan M yang cantik2 dan hensem2 semua ni.... Harap semua happy la na.. Bila dok belek pict M ngan Khalish masa pi Oriental Village ari tu terasa nak post plak kat my blog ni..
Sekadar untuk  di sharekan bersama kengkawan semua tentang aksi Khalish yang pelik waktu M amik gambaq kami berdua he he..

Untuk pengetahuan semua Langkawi Cable Car tu terletak kat dalam kawasan Oriental Village ni la.. Kat sini ada playground untuk kanak2 dan tempat istirehat untuk sesapa yang datang kat sini. Memang sesuai untuk M nak hilangkan boring dan lepaskan penat lepas wat keja kat umah tu hu hu..

M p ngan Khalish ja sebab tu kena amik pict sendiri he he.. Almaklum la my hubby memang tersangat la bz. So layan la pict M ngan aksi Khalish  kat bawah ni yek..


Terkejut Ibu bila tengok pict ni (snap sendiri bukan tau dia wat apa)
Tapi Khalish Memang suka act pelik2 hu hu..

Ha kan dah kata!  Memang pelik kan. Ada2 saja si Khalish ni  (nak tergelak plak  tengok pict ni)

Dah kurang pelik sebab ibu kata jangan wat mimik muka yang pelik..
last2 tunjuk penumbuk cam nak  boxing plak

22 jejari yang tajam menaip:

Yana Libra said...

pandai betul khalish berposing ye kak..hehe~ :p

9n0L4 said...

mak dgn anak same ajeee. huhu.

Miss BaNu said...

pandai posing hehe

Deqla manjew said...

kemain lg aksinya..hihi..

~Sweet Honesty~ said...

hehe..nakap ek khalish...jenuh la mama nya nk snap byk kali..(^_^)

Wanieys said...

khalish comel...mcm2 posing dia buat hihihi

cendol said...

haha pandai dia posing yee..
anak comel mak nye pon comel je..
Cendol dtg sini kelik iklan M pulak :)
tenkiu M kelik HB Cendol :)

Si Matatajam said...

Tq balik Cendol... Nnt klik2 slalu...

Deq's Qienz said...

amboii nsemnya dia..

Wanieys said...

kak M tgk tutorial churp2 sini okay :)

http://wanhazel.blogspot.com/2011/07/tutorial-letak-iklan-bergambar-churp.html

cendol said...

amboii awat la gatai sgt tgn tu ? terjangkit dah ni!!

aReLaN said...

macam2 gaya.memang fotogenik.hehehe

Chic Na said...

macam2 posing eh khalish ni. ;)

لين Si Pipi Merah said...

dua-dua chumel.. lepas rindu nak tatap wajah sis m dan khalish~

:)

IntaNBerliaN said...

hihii pndai buat mimik muka yer :-)

dyabunga said...

boleh jdi model ni..ihihih

N.Aima K said...

mesra camera btl la anak M ni..tak susah nak suruh dia pose i loike

Yumida said...

kiut nye....si khalish berposing ngan mamanya yg ayu :)

Zie said...

Chumil jer khalish ni... Ank zie pun khalish tp kecil lg baru sebuln... Huhu

ieedaz @ mama_isha said...

mama suke gi langkawi tu..siap plan every year nak gi sane,...nanti kalu ade peluang, leh jumpa M ..:)

Masha Meisters said...

amboi...nakal ye khalis :) comel

wan nurul hezrina said...

cute!nampak cerdiklah budak ini=)