Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, July 12, 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize



Assalamualaikum 

Hari ni nak join GA Cik Buaya pulak (sebab dah di tag oleh  Wanieys)..
Belek punya belek memang ohsem sangat hadiah yang ditawarkan Cik Buaya ni. Siap bleh pilih2 gitu.. 
Tak caya? Tengok kat banner tu, mmg best kan..

Nak tau syarat2 atau nak join GA ni kenalah terjah kat SINI

Jom pakat join ramai2 ya kengkawan!
..........................................................................................................

                                            Hadiah yang M pilih : Kamera Lomo with film
                                                      (sebab M tak dak lagi benda nih)
                           ......................................................................................

Tarikh Tutup GA ni:
 12 Ogos 2012 

.....................................................................................
Wassalam


p/s: Moga2 ada la rezeki nak sambaq LOMO tu sebijik..Insyaallah^_^

20 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

gud luck my sis! :)

ainnoraini said...

Menarik hadiahnya tuu..

ieedaz @ mama_isha said...

Good luck M!

Deqla manjew said...

hope dpt la kamera lomo idaman tu yer... :)

are_lin@yu said...

gudluck sis ;-)

Yumida said...

gdluck ye sis..nk join jgk la :)

lelamaisara said...

Good Luck Dear...

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

Nyue said...

Gudluck M, wahh...cam menarik jer kan...nyue pon nak join :)

hairy said...

ayuhhh!!

Kesuma Angsana said...

gd luck , ade masa KA pun nk terjah juga

dyabunga said...

good luck

Si Matatajam said...
This comment has been removed by the author.
Cik Nur said...

semoga berjaya kak M... :)

hairy said...

gudluck akak..yup td ada persan ada dlm blog dia..kan msuk intrend..hehehe..

Wanieys said...

yeayyy kak pun dah join...gud luck :-)

cendol said...

ohhh tertag sudahh!! hehehe InshaAllah Cendol akn mnjoinkan diri..
gud luck M..Cendol dtg kelik jugak.
tenkiu M ^__^

wan nurul hezrina said...

semoga dapatlah apa yang dihajati

Azura @ cik buaya said...

Terima Kasih sebab sudi join GA cik buaya :D

Jangan lupa like link sponsor

http://www.facebook.com/PurseLoversOnline

dan semak no bertuah anda disini

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-cik-buaya-1st-giveaway.html

terima kasih sekali lagi
nntkan keputusan pemenang ok :)

Azura @ cik buaya said...

Terima Kasih sebab sudi join GA cik buaya :D

Jangan lupa like link sponsor

http://www.facebook.com/PurseLoversOnline

dan semak no bertuah anda disini

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-cik-buaya-1st-giveaway.html

terima kasih sekali lagi
nntkan keputusan pemenang ok :)