Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 03, 2012

Muhammad Naufal Khalish (Part 2)



Hari ni Mai M nak sambung cerita pasai Khalish.

Ni first time Khalish bleh duduk sendiri

Ikut Abah Pi Penang (Abah outstation) 

Baru Umoq Setahun 6 Hari Khalish dah teringin nak bawak keta yek!


Antara Pict Feberet Ibu (tu yang nak selit kat sini tu)- Khalish dah 2 thn 8 bulan
Ibu suka tengok gigi tuh...

21 jejari yang tajam menaip:

Nyue said...

khalishh..khalishhh...bru nyue teringin..sbb rs pernah dgr je nm ni..anak sdara cik yana ofismate nyue pon nm khalish jugak..ahahaha

Asyiqin Haulisah said...

hehe comel nya dia. kemain luas dia senyum. :)

Solehah Shamsuddin said...

alahai comeynye gigi nye tu.leh masuk iklan ni.hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alalala cantiknya gigi khalish :)

Misya Mialen said...

Oh gigi tu comel la.;)

9n0L4 said...

hehehe. gigi mahal ni. ;)

cendol said...

alolo to tomeinyeee khalish!!! cubit kamu kang!!!hehe
knape M gatai tgn..tngok dah jangkit lah!!haha

Deqla manjew said...

untungnya ada anak, ada je idea nk update blog kan..hihi..pndai pilih nama ank...betol2 meriah la dye senyum tu..hihi

Chic Na said...

memang comel la tang gigi tu. huhuhu.. ;)

Si Matatajam said...

Deqla: jangan la sedih deqla. Nnt ada la tu rezeki deqla.. Allah tau apa yg terbaik untuk deqla ngan ur hubby tu..

eima said...

kite sebagai ibu terasa kejap je kan anak kite mebesar gitu....


hensem bila senyum....

Miss BaNu said...

qiutnyer pic yg last tuh...mcm iklan ubat gigi gitu hehe

Cik Nur said...

makin besar makin hensem haa..!
comel..!

aReLaN said...

amboi...senyum ngalahkan gigi saya yang baru lepas cuci ni.hehehe

~Sweet Honesty~ said...

gigi khalish tu comell..hehehe

Yana Libra said...

happy je tengok gambar2 tu~ :)

izan mama mia said...

sebaya ngan mia..2thn 8bln....berapa hr bln lahir??

Shahriah Abdullah Novelis said...

Aloloooo comelnya Khalif.. cute sangat!!! dah besar jadi anak yang bijak ya.. cayang dia muahzzz

Si Matatajam said...

Izan: umur Khalish skang dah 3 thn 9 bln dear. Umur yg 2thn 8 bulan tu cuma umur dia masa M amik pic tu..

Wanieys said...

alololo comelnyer khalish...

ieedaz @ mama_isha said...

sungguh comel senyum itu..