Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, July 14, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Nak Join Klik Banner Tau..

Assalamualaikum

Hati ni terpanggil-panggil untuk support my GSF friend Cik Ayu yang memang ayu orangnya for her first GA
>>>Segmen Ayu:Saya Blogger Dari...


Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?

Saya Blogger Dari KEDAH Darul Aman
Lebih spesifik lagi M: 
~Lahir
~Membesaq
~Bersekolah
~Berkahwin
~La ni pun menetap
Semuanya kat
**Pulau Langkawi**

*Cuma M Further Study Saja Kat Bangi Selangor

M nak Tag: Acik Erna

Ok na cik Ayu syarat dah ditepati

Wassalam

p/s: Sesapa yang tak join lagi cepat join tau...





31 jejari yang tajam menaip:

Karukord Jagau's said...

saya join juga....yaayy....!

Chic Na said...

langkawi best. banyak cokelat. hihihi.. :)

aNieS said...

nk join gak...:)

Miss BaNu said...

dh join dh segmen ni =)

are_lin@yu said...

wahh kalau jumpa mmg blh ckp utara lah ni..hihi..kita geng utara..hehe..tq dear join segmen ayu ;-)

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :) langakawi? jeles2! bestnye~

nabila azmi said...

hi..follow sini=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Sue PeLik said...

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

yeah! singgah sini ya..slm prknlan :)

Cik Nur said...

oo..langkawi..xpe nanti nur nak pi langkawi nur bagitahu M ye.. :)

Cik Nur said...

sebut langkawi..ingat daim..hihih

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Michelle Hopell said...

singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

QasehnyaRania said...

salam kenal :)
cheq kedah mai jugak noh...hihi
mai singgah sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari_17.html

Deqla manjew said...

hai org kedah.. sy org kl...hihi.. =)

ros_reeza said...

salam kenal :)

hai, singgah sini, dari segmen yg sama.. dari sg petani :)

balas kunjungan..

Haryati Hamzah said...

salam perkenalan dari segmen yang sama...tq sudi follow n kenal ngan sy... ermm....dok kedah gak ye....

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

wan nurul hezrina said...

nak p langkawi nak beli vision..hikhik

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Haryati Hamzah said...

salam perkenalan...besh tak dok langkawi? hehehe...follow balik dah.

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

Momo said...

singgah sini:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Afasz said...

salam kenal. singgah n follow blog awak.

jemput singgah blog sy di

http://afasz.blogspot.com

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Zie said...

ank jati langkawilh nih..

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html