Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, July 09, 2012

1st GiveAway My Sophie Paris Online

Nak Join Klik Banner Tau!!!

Assalamualaikum

Hari ni nak join GA lagi coz M dah di tag oleh Cik Lynn.. Kali ni dari blog My Sophie Paris Online pulak.

Syaratnya mudah saja. Nak tau klik SINI.

Hadiahnya??? Ha! memang M teruja sangat..Orang pompuan la katakan.. Certengok kat bawah ni..

WALLET CLIPONVILLE BERNILAI RM50


Ha!!! Eksaited dak kengkawan muslimah semua...Mesti best kalau dapat kan..Mana la tau kot2 ada rezeki nak beraya ngan wallet baru... Jom join ramai2 na...

M tag:




So sapa2 nak join klik saja banner kat atas tu na...

~Wassalam~

13 jejari yang tajam menaip:

eyjalukman said...

wahhh , cantiknye wallet tu . all the best :)

Cik Nur said...

Rajinnya M malam2 ni.. :)

Semoga bertuah ya M.. :)

insyaALLAH..kalau de rezekikan.. :)

penyuluh perikanan said...

ziarah untuk persahabatan ...
saya suka blog ini dan follow 385..
ditunggu follow kembali...
terima kasih...
ditunggu..

aReLaN said...

hohoho...selamat ber'GA'. moga wallet tu tu jadi milikmu.bukan purse ke???

Woofer Storm said...

gud luck sis..dah menang share tau.heehe

Si Matatajam said...

Arelan: Kalau nak ikutkan beg duit org pompuan ni mmg panggil purse kan. Tp dah tuan GA kata camtu. M pun ikut ja la...

|shuhadaothman|TM said...

good luck sis M! hehe. best la kalau dpt purse tu :)

Deqla manjew said...

gojes beg tu!! good luck k!! :)

izan mama mia said...

good luck yew

IntaNBerliaN said...

Good luck ! :-)

Wanieys said...

gud luck kak :)

Nyue said...

cantik purse tu...hope M bertuah....bleh buat raya :)

wan nurul hezrina said...

gud luck..barangan sophie mmg cun!