Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 10, 2012

Muhammad Naufal Khalish (part 4)

Assalamualaikum

Hari ni M nak berkongsi momen indah Khalish ngan ibunya pulak na..


I love his smile so much (cuti2 besday abah kat Penang)

Besday Khalish Yang Ke 3 Tahun ( special cake from Ibu to my sayang)

Alahai sayang ibu tengok sapa tu? (Dinner Kat Restoran Aji, Kuah)
Baju yang Khalish pakai ni antara baju feberet dia.. sampai lusuh dia dok ulang pakai baju ni. ^__^

Tu dia!!! pulun sakan  makan fries( kat M.Brown Airport)


Tu saja untuk kali ni..Apa yang M tepek kat entry ni semata-mata untuk  kenangan M dan Khalish pada  masa akan datang. Bukan ada niat lain yek. Harap ada yang tak salah sangka.
~Wassalam~

19 jejari yang tajam menaip:

Kesuma Angsana said...

happy for u too yek!

Cik Nur said...

khalish dgn ibunya sama2 comel.. :)

izz iizza said...

kenangan ibu dan anak..:)

|shuhadaothman|TM said...

setiap gambar ad cerita n kenangan tersendiri kan sis M :)

cendol said...

sedapnye kek khalish kale biru lah..
owww baru perasan..muke khalish tu same ngan ibunye lah!

are_lin@yu said...

acik ayu nak kiss khalish sikit boleh..hihi

~Sweet Honesty~ said...

bestnya ada anak..uuuhhhuu..

mselim3 said...

Kali ini M buat entry dengan anak , bukan apa kan , nak buat kenang2an, my wife pun suka buat entry dengan anak2,,,,oklah tu...janji terbaik kan....ok M ...sukses k.

Zie said...

cute je anak dgn ibu ni... Betul dtik indh dgn ank mesti di uplod kat sini..

Deqla manjew said...

mmg best kalo ada ank kan sweety.. antaranya, byk yg boleh update blog.. bestnyee...

lelamaisara said...

yelah...harus la merakam kan detik2 indah bersama anak tersayang :)

Masz Sidek said...

comel... anak ngan ibu dua2 comel... :)

Wanieys said...

comel jer ibu dgn khalish hihi...mmg semua tu kena simpan tuk kenangan kita kak :))

Chic Na said...

khalish ni ikut muka sape M?

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum SM wahh khalif ensem boylah dia.. ada baju fav yaa.. Auntie sha pun ada baju fav.. *baju tido* pooh bear yang dah tak ada keler heheheheh

IntaNBerliaN said...

xsalah sangka pun.. tempek byk2 pun xpa.. sbb sy mmg sk baca + tgk gambo pasal ank2 ni.. dorg byk keletah kan.. dalam ms yg sama, saya blh kutip pengalaman org jugak.. hihii

Masha Meisters said...

happy birthday khalish....jeles tengok kek tu...nak secobit....

wan nurul hezrina said...

nurul pun suka tepek gambar merah n sofia.bila depa besaq nak kasi hadiah blog nurul pd depa 2 org..hikhik

9n0L4 said...

comeynyeeeeee gigi 2 ketul tu. hee.