Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 24, 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY



Klik Banner Kalau Nak Join
Apa habaq semua..Amboi malam ni berkobaq-kobaq M nak join GA...

Kali ni GA dari blogger Edy plak..Nak tau syarat dan hadiah GA ni klik banner ok.

Sebenaqnya M baru ja first time terjah blog Mr Edy ni..Jejalan tadi jumpa blog dia.. So M baru nak godek2 khazanah entry dia..Interesting sangat entry2 dia.Semua entry ada moral of the story. Di selitkan plak dialog kartun2 yang lawak2 gitu.. So setakat yang baca ada dua entry yang best bagi M..

Entry Tanah Kubur & Entry Lawak Pergi Sekolah

Kalau hangpa tak percaya terjah la entry2 tu memang best sangat..

Untuk Edy, akak suggest wat entry pasai kantoi posa di bulan Ramadhan sebab la ni kan kita berada dalam bulan Ramadhan..So mesti banyak cerita orang ponteng puasa kan..

*Wassalam*

3 jejari yang tajam menaip:

Cik Aini said...

selamat bersegmen dear :)

ai pun br terjah blog dia td,suma ada moral of the story wpun kbyakan entry kartun2 lawak kan ..

Wanieys said...

gud luck kak :)

Edy Fee said...

maaf lambat review blog ni
ehhehe cari masa yang sesuai tuk review semua peserta hehehe

TERIMA KASIH
KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
-sangat hargai idea anda-
idea tu ok jugak.hehehe bulan puasa ade lg ni.ehhe nantikan

intai entry ni untuk menilai

SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY