Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 10, 2012

"Segment: I Love My Blog!"


Nak Join Klik Banner OK

Assalamualaikum

Hari ni M nak join segmen yang bertajuk I Love My Blog yang dianjurkan oleh Sarawakian Girl name Rieya.

I Love My Blog! because.....blogging adalah satu kaedah M mengisi masa lapang lebih tepat lagi M jadikan ia sebagai hobi terbaru dalam hidup M.. Entry2 yang M create akan M jadikan sebagai kenangan di hari tua nanti..Insyaallah kalau umoq panjang la..So my blog sangat penting untuk M berkongsi cerita ngan semua pembaca my blog...


***My Blog Is So Precious For Me***


~Wassalam~

13 jejari yang tajam menaip:

Kakzakie said...

Selamat bersegmen. Berblog pun boleh tambah kenalan kan..

Cik Nur said...

Selamat bersegmen M... :)

Deqla manjew said...

selamat bersegmen.. deqla pun dah lama x join segmen ni...

Wanieys said...

gud luck kak :)

Mrs Velentine said...

good luck

eyjalukman said...

blog boleh jd medan utk berkongsi cerita :)

ieedaz @ mama_isha said...

slamat bersegmen M!

IntaNBerliaN said...

samalah... jedikan kenangn di hari tua.. hihi

Masz Sidek said...

selamat bersegmen... :D

Fariz Reza [FR] said...

lalu sini tau (^_^)

Masha Meisters said...

dah tua nanti boleh review balik muda2 dulu wat ape kan :) hehe...gud luck!

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen m..nurul mcm nak join tpi tunggu kerja reda cket

Rieya Ramlee Tor said...

Segmen ni dah tamat...jom baca entry peserta lain..

http://behindthescene1702.blogspot.com/2012/07/segmen-i-love-my-blog-tamat.html