Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, July 11, 2012

Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera

Kalau nak join klik banner yek!


Assalamualaikum

Masa terjah blog GA Waniey, M rasa teringin plak nak join GA yang dianjurkan  oleh Jaja

Nak tau hadiah yang ditawarkan tak? emmm... perfume dari Dubai..


@




Jadi sapa yang nak tambah koleksi perfume tu bleh la join sama na..Klik ja banner kat atas tu kalau nak tau syarat2nya...

.........................................................................................................................................

Kali ni M nak tag:


...........................................................................................................................................

~Wassalam~


p/s: Wish me luck >__<


20 jejari yang tajam menaip:

etuza said...

wow, mempersona hadiahnya ya..nak sebotol ..

dyabunga said...

dya akan join.hihi

IntaNBerliaN said...

good luck! :-)

Kesuma Angsana said...

gd luck mai!

Nyue said...

wahhh...perfume tuuu...selamat berjaga M :)

Deqla manjew said...

best jugak hadiahnya.. good luck!!

Masz Sidek said...

good luck... :)

hairy said...

gudluck akak..sya sgt suka perfium..haha

lelamaisara said...

Good Luck M

HanNah said...

Jom join segmen saya.. banyak hadiah menarik menanti! ;)

Cerita-amna.blogspot.com

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Gud luck yer, M.:) kalau menang sure wangiiii...:)

Masha Meisters said...

eh! nama istimewa telah tertera di screnn ini....MASHA....hehe

terima kasih tag masha :) nanti join eh...insyaallah

Jaja Sutera said...

salam..hai..thanks yer... :)join segmen jaja nie.. <3

*pemenang dipilih mgunakan khidmat random..

*hadiah pula berdasarkan stock yg masih ada..*dun worry..giveaway..pasti akan dapat..hehebtw..

jempot join contest di FB kalo berminat.. :)https://www.facebook.com/events/325672917514736/

Wanieys said...

gud luck :)

Cik Nur said...

semoga berjaya..!

wan nurul hezrina said...

semoga ada ong aaa..hikhik

Rohani Hashim said...

gud luck dear ;)

لين Si Pipi Merah said...

doakan sis dari jauh..klu ada rezeki pasti! insyaallah...

Sally Samsaiman said...

sally dtg follow & derma dekat heartbeat...good luck ye ! :)

Cik Balqis said...

skodeng here: jum join GA sy ye! :)