Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, July 28, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy


Klik SINI untuk UNDI




*Assalamualaikum*

Malam ni M nak join Contest MEGA 2012 Hazwan Hairy. 
Sesapa yang nak join gak atau nak tau tentang syarat penyertaan bleh la klik banner kat atas tu na..
Hadiah?? Memang OHHSSSEEMM sangat. Bernilai hampir RM220.00
So.. apa lagi ..Eksaited? Klik Banner pastu join la sama..




Untuk pengetahuan semua, banner M ni adalah hasil kreatif Mama Arina (big boss GSF).  Mama Arina menggunakan doodle comel bermata besaq ni bersesuaian dengan nama pena M dalam dunia blogging ni Si Matatajam. Penggunaan warna pink dan purple ni memang M suka sebab warna kegemaran M..

Bagi contest ni pemenang dipilih berdasarkan jumlah LIKE kat Personal Blog Hazwan Hairy. Jadi M amat mengharapkan undian kengkawan GSF dan semua pembaca my blog dapat undi header M ni na..
Jasa anda tetap dikenang selama-lamanya..

*Wassalam*

57 jejari yang tajam menaip:

N.Aima K said...

gd luck dear

لين Si Pipi Merah said...

sis gud luck tau!

hairy said...

slmt pagi akak...sory sbb lmbt bru bgun ni...n copy header n upload..all the best tuk akak...n jutaaan terima kasih dri..hrgai sgt2...

cendol said...

gud luck M..done like for u! :)

zulhilmi tempoyak said...

eheemmmm... komen. ;p

hairy said...

AKAK!! sya dh buat balik..sory klo silp....nnti sya prmote header 5 blog 1 entry...

NAL said...

NAL bagi peluang kalau nak join segmen NAL..jemput2..
tinggalkan komen ya.

Cik Penguin_Solehah said...

alahai,nak tolong like tapi tak da fb=.='.. Apa2 pun gud luck =)

Cik Penguin_Solehah said...

haha,ok,tengok lah dulu =).. apa2 pun all de best ^_^

nn lylyn said...

goodluck ^^

[PCL] said...

gud luck M...

Arina Shamsul said...

dear..camna nak undi :)..

doakan kamu berjaya dear :)

nanti jangan lupa baca entri ini..

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/nombor-pengiliran-banner-gsf.html

Waalid5035 ™ said...

bittaufiq wannajah...^_^

N3 Terkini Waalid : Bulan Tarbiyah

لين Si Pipi Merah said...

dah like header sis! moga berjaya taw! :)

Nyue said...

wahhhh...teruskan usaha M, header M mmg cantik...

Hope berjaya k :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye MAI

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dah vote all the best ye

BSE said...

Thanks for commenting our pelikbtol blog!!!

Si Matatajam said...

Ok dik

Si Matatajam said...

Tqvm pada semua yg undi M na...

Si Matatajam said...

Its ok dik...

Si Matatajam said...

Mama Just klik undi kat sini tu terus ja p kat my header yg nak diundi tu...klik like...

eB said...

gd luck :)

Masha Meisters said...

orait....gud luck sis MM :) nanti Masha undi ye...

C'Jai said...

Semoga berjaya ye...:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck!! ;)

Miss BaNu said...

good luck yer

IntaNBerliaN said...

dah like.. good luck :-)

penyuluh perikanan said...

Berkunjung kembali ke blog Malaysia ...
Blog tercinta, sebentar lagi bulan suci ramadlon, kami mohon ma'af ...agar puasa kita sempurna

Deq's Qienz said...

semuga berjaya kak:))

Nugroho Ardi Cahyono,S.Pi.M.eng said...

410
salam kenal..
follow 410
sudilah follow balik..
ditunggu
terima kasih

wawa abdullah said...

gud luck sis! semoga memperoleh rezeki sempena ramadhan al-mubarak ini..:)


p/s: JOm join contest review sempena ramadhan..Duet raya dan voucher free untuk anda~ :)

Masha Meisters said...

semoga berjaya :)

Si Matatajam said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA tak masuk la MD. Hu hu..

Si Matatajam said...

KA, MAI is not my name la..@Kesuma Angsana

Wawasanku said...

Selamat Menunaikan ibadah Puasa di bulan suci Ramadlon, semoga Allah akan meningkatkan segala kebaikan di masa yang akan datang,
Blog yg bagus..
terima kasih
salam dari Indonesia

ros_reeza said...

gud luck :)

cantik header tu!

Michelle Hopell said...

gud luck dear :)
selamat berpuasa ..

wan nurul hezrina said...

gud luck nnt kalau bukak fb nurul undi yea=)

are_lin@yu said...

gudluck dear..moga berjaya tau ;-)

mirajiwa said...

singgah sini sambil follow. :)

Ivo Serentha and Friends said...

I was pleased to find that you liked the pictures of my land, Piemonte is the region where I live.

Happy new week to you

Masz Sidek said...

good luck... :)

Salam ramadhan... :D

Penyuluh Perikanan said...

Sangta kreatif sekali sob, saya melihat di sini senang dan bagus...

Memang oke

salam romadlon
terima kasih kawan

etuza said...

selamat berbuka hari ini ya, tahniah semoga berjaya..selamat bersegmen

Fariz Reza [FR] said...

Kak Mai selamat Berpuasa tau (^_^)

Wawasanku said...

artikel yg penuh informasi dan pengetahuan saya sangat suka sekali sahabat.....
banyak pengetahuan dan pelajarn buat saya


ditunggu yah
terima kasih

~Sweet Honesty~ said...

gud luck kak M..(^_^).. TAK DPT VOTE COZ FB KENE SABOTAJ...

Misya Mialen said...

selamat bersegmen dan good luck yea;)

penyuluh perikanan said...

selamat pagi apa kabar sahabatku...

QasehnyaRania said...

mornink :D
good luck yer akak
jom baca n share
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/ketahui-fadilat-dan-tatacara-wuduk.html

Ameerul Ashraf said...

da like jugak :)
gd luck !

aNiss :):) said...

good luck sis :DD

Edy Fee said...

semoga berjaya yer

\\ Izzah // said...

good luck sis ! :D
kite dah vote :)

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

amirul ilham said...

JOM JOIN CONTEST SAYA
http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

O CIKTEDDY said...

all the best yaw!