Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 31, 2012

Awat Khalish Malu2 Plak Ni


Salam Ramdhan semua..
Sebelum ni M ada cerita ngan hangpa yang Khalish ni memang suka bergambaq dan suka wat mimik muka macam2..Tapi kan baru2 ni kami pi Langkawi Cable Car...Khalish tetiba ja jadi malu2 dan tak mau bergambaq...Heran plak ibu ngan abah ni..Pasai apa ni Khalish..Anak ibu dah jadi pemalu plak ka...Bleh geng ngan Qalief (anak auntie Waniey) la kalau camtu..Betoi kan Waniey..

Cuba la hangpa tengok pict2 kat bawah ni..Khalish dah jadi pemalu...hu hu...
Tengok tu tak mau amik gambaq la tu

Tu dia terus tutup muka

Cak! ha ha ibu  trick kata tak amik gambaq dia..Buka2  tangan terus ja ibu snap pict Khalish..
 Anyway tu saja M nak share pasai my Khalish ngan pembaca my blog semua...
*Wassalam*
p/s: Macam2 perangai budak2 ni kan ^_^

25 jejari yang tajam menaip:

dyabunga said...

sejap bila jadi pemalu ni??hahaa
siap tutup muka tu

Wanieys said...

kuikui kak m khalish nk jd geng dgn qalief la tu..hahahaha

Si Matatajam said...

@dyabunga: tu la Duya..M pun heran Awat Khalish ni jadi camtu...hari malu sedunia kot. Hi hi..

Si Matatajam said...

@Wanieys: betoi2 jumpa nnt jd geng...mesti lawan tutup muka bla nak amik gambaq depa...

fieda said...

ololo..malu mcm nmpk awek plk..hihi

fieda said...

ololo..malu mcm nmpk awek plk..hihi

Chic Na said...

ada time2 dia kot. bila jadi pemalu & bila jadi tak pemalu. huhu.. ikut mood.

Cik Aini said...

ikut perangai anti Aini kot ni..malu2 kucing.
hahahaha

Cendol said...

haha comel je dia malu2.ade org nk ngorat dia kot tu pasai malu2.hehe

Si Matatajam said...

@Chic Na: agak2nya la kot Chic Na.. Time ni kena mood malu2 meow...

Tihara said...

buat mimik malu plak dia yer..selamat berkenalan :)

:: Mrs.Eady :: said...

hehehe..malu!

izan mama mia said...

hish..tak macho laa..kalau malu2 gitu..hihi

wan nurul hezrina said...

sweetlah budak lelaki pemalu nie=)

Deqla manjew said...

haha.. dia malu sbb hajatnya nk naik cable car akhirnya tercapai...berkat ngada2 dia mintak dari ibunya la tu...hihi..

Masha Meisters said...

khalish malu la...mama M asyik nak snap2 khalish je....cube la snap2 pict aunty Masha ni....kekekeke

mselim3 said...

alahai manjanya..malu2 lah pulak...heheh....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alololo tomeiiiinyerr dia malu2 mcm tu hehehe

~Sweet Honesty~ said...

malu2 tapi mau khalish tuh haa...

C'Jai said...

awatnya tu Khalish.... malu kat mak cik kaaa....:) makcik tak tengok aihhh...:)

Cik Nur said...

malu2 nape tu khalish..

IntaNBerliaN said...

heheh anak2 mcm2 keletahkan.. comel je gambo last tu :-)

Ummi Iman said...

Comel je malu2 mcm tu. Pemalu ke orgnya :)

9n0L4 said...

malu ke ngade ngade tu. hehe.

QasehnyaRania said...

kononnya :) hihi

singgah baca entry lama