Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, July 27, 2012

Pelik @ Unik?




Apa habaq kengkawan GSF dan all my readers?? Harap sihat la na..

Mai  M nak share ngan hangpa fesyen2 rambut yang ntah la M tak tau nak kategorikan pelik @ unik..

Layan la pict2 kat bawah ni dan pilih la kategori mana yang sesuai bagi hangpa..


Geli M tengok..Rasa cam lelabah tu hidup plak..




Ni kalau nak basahkan rambut masa mandi mesti susah..


Agaknya depa ni dah tak dak kerja lain dah kot...Hu Hu (^_^)

*Wassalam*

pict kredit:http:noicantbelieveit

5 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

gambaq yg pertama tu..ayoyo...geli kot..! takut pun ade..huhuh

dyabunga said...

rimas dya tgk rambut cm tu.

mselim3 said...

heheh...mcam2 aje kan. pelik tapi benar....bagus2 perkongsian yang menarik.

Wanieys said...

adeh org putih ni banyak akal sungguh la...rambut pun boleh buat cam tuh hahaha

9n0L4 said...

ni namenye mmg takde keje. hehe.